„Предприемачество: тенденции, въздействие, растеж“ – първа годишна конференция на GEM Bulgaria на 3 и 4 октомври - 9Academy
Кандидатстване

„Предприемачество: тенденции, въздействие, растеж“ – първа годишна конференция на GEM Bulgaria на 3 и 4 октомври


GEM Bulgaria организира първата си годишна конференция

Българският клон на Глобалния предприемачески мониторинг (GEM) ще събере на едно място успешни инвеститори, изследователи на предприемачеството от цял свят, хора с идеи, предприемачи, експерти от институциите, създатели на политики и още много други представители на предприемаческата екосистема.

Първата годишна конференция на GEM ще се проведе под мотото „Предприемачество: тенденции, въздействие, растеж” на 3 и 4 октомври в Рейнбоу Плаза, София.

Главни акценти на форума ще са представянето на първия национален доклад на GEM за състоянието на предприемачеството в България, експертни дискусии върху препоръките на доклада, перспективните сектори за развитие в България и на Балканите, както и за глобални тенденции в предприемачеството, извлечени от данните на над 120 000 респонденти и над 2000 експерти. Също така, някои от най-големите инвеститори в региона ще презентират своите фондове пред стартиращи и вече установени на пазара компании.

„Това е събитие е за всеки, който се стреми да добави и да получи забележителна социална и икономическа стойност чрез предприемачество и иновации. В програмата сме включили добри практики не само от България и региона, но и от Западна Европа, Северна Америка и Азия“, споделя Искрен Кръстев, председател на GEM България.

Глобален предприемачески мониторинг (GEM) е най-обхватното проучване на предприемачеството в света. GEM България проучва предприемаческата екосистема и факторите, които насърчават или затрудняват предприемачеството у нас, както и поведението на настоящи или бъдещи предприемачи.

Можете да се възползвате от специална отстъпка, като въведете кода 9ACDMпри заявяване на своя билет за GEM Annual Conference 2016 ТУК. Всеки, закупил билет, ще получи копие от доклада на GEM за България.

Повече информация за конференцията вижте ТУК.

Събитието във Фейсбук вижте ТУК.


Новини