Планинско презареждане и вдъхновение по време на работа - вече възможно в Родопите. - 9Academy
Кандидатстване

Планинско презареждане и вдъхновение по време на работа – вече възможно в Родопите.


Планинско презареждане и вдъхновение по време на работа - вече възможно в Родопите. 1

За втори път Чепеларе посреща предприемачи и хора със свободни професии за Летен лаптопаджийски лагер. Всеки може да се включи когато и за колкото дни може в периода 18 юли – 21 август 2016.

Това е 5 седмичен период, в който организаторите представят CoLIVING & CoWORKING пространство в пакет на ЛАПТОПАДЖИИ*, които могат да живеят и работят за желан от тях период от време в Чепеларе.
Паралелно с това те могат да спортуват, да посетят туристически забележителности, да научат рецепти и вкусят родопската кухня, да се презаредят от чистата природа и въздух и посетят няколкото големи организирани спортни и музикални събития през лятото в региона. Имат допълнителна възможност да доплатят да се запишат в предварително организираните работилници или екскурзии в Чепеларе.

Всеки избира къде и за колко време да бъде настанен според бюджета и предпочитанието си (къмпинг, квартира, хотел, вила) и заплаща пакетна цена за работно място и настаняване (CoLIVING & CoWORKING услуга).

Ако идеята да работите дистанционно от Офис в гората Чепеларе и да се насладите на множеството активности през свободното време ви звучи примамливо, може да се възползвате от 20% ОТСТЪПКА oт 7 дневен пакет (престой офис / настаняване / забавления) за Летен лаптопаджийски лагер 2016 с промо код : 9ACADEMYOIW2016

*ЛАПТОПАДЖИИ – хора, които могат да свършат своята работа дистанционно, независимо от физическото си местоположение, посредством мобилен компютър или друго мобилно устройство, стабилен интернет и временно работно бюро.

Повече информация за Офиса в гората и предстоящия лагер: www.officeinthewoods.com


Новини