Pitch Bootcamp Sofia III - 9Academy
Кандидатстване

Pitch Bootcamp Sofia III


Тази година Pitch Bootcamp ще се състои на 24-ти и 25-ти ноември от 08:30 до 19:00 часа в Work&Share Sofia на улица „Тинтява“ 15-17.

Научи. Открий. Представи се.

Pitch Bootcamp е двудневно кариерно събитие, което събира заедно студенти и новозавършили младежи с едни от най-успешните компании от страната и чужбина.

Представител на 9 Academy ще бъде Байчо Георгиев от екипа ни, който ще е ментор за втори път на обучителното събитие. Pitch Bootcamp се провежда на 4 континента и е достигнало до над 10 000 младежи. За трета поредна година събитието буди интерес на млади и вдъхновени личности от целия свят.

Тази година Pitch Bootcamp ще се състои на 24-ти и 25-ти ноември от 08:30 до 19:00 часа в Work&Share Sofia на улица „Тинтява“ 15-17.

Рitch Bootcamp III е предназначен за 100 участника и 50 префесионалисти/ментори от различни бизнес сфери. Тази година участниците ще научат подробно как да изготвят автобиографията си по най-успешния начин, ще разгледат подробно LinkedIn платформата. Усъвършенстването на тези умения определено ще им помогне да осмислят и подобрят бизнес модела си в бъдеще.

През първия ден от обучението младежите ще работят върху изграждането на силен и ценен профил, чрез който да стъпят уверено и със самочувствие на пазара на труда. Също така ще получат знания как най-добре да подходят към различните компании и как да изберат тези, които ще подхождат най-добре на техните компетенции.

През втория ден, участниците ще приложат всичко, което са научили, на практика и ще се представят пред професионалистите, за да получат обратна връзка и съвети за подобрение. Заедно с представителите на компаниите, участниците ще имат шанса да разгледат възможности за менторство, да получат стажантско място или да спечелят интервюто за работата си мечта!

За най-любопитните споделяме клип от миналогодишното събитие – https://www.youtube.com/watch?v=M8jXILKs3Kc&t=0s . Но не забравяйте, че емоциите и преживяванията на живо винаги са по-ярки!

След регистрация на http://pitch.sparkagency.pt/sofia, всеки ентусиаст, който изяви желание да се включи във вълнуващото приключение на Pitch Bootcamp е препоръчително да подготви 20 лв. такса за участие.

Разбира се, събитието е споделено и в социалните мрежи. Хвърлете по едно око! https://www.facebook.com/events/148565292410928/


Новини