Дискусия: Какъв е пътят към устойчивите резултати? - 9Academy
Кандидатстване

Дискусия: Какъв е пътят към устойчивите резултати?


Дискусия: Какъв е пътят към устойчивите резултати? 1

9 Academy категорично не е типична обучителна инициатива, но и ние празнуваме началото на учебната година. Защото желанието за развитие и стремежът към нови знания заслужават да бъдат отбелязвани.
Ще направим това в наш стил, като ви каним на 15 септември от 19 ч. в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ да потърсим заедно пътя към устойчивите резултати!
За целта ние ще поканим няколко специални гости от различни сфери (бизнес, НПО, образование), но разчитаме да чуем много въпроси и гледни точки и от всички вас.
Вярваме, че успехът е успех, когато е траен, когато помага на много хора, когато решава действителни и важни проблеми.
А пътят към устойчивите резултати минава през дискусии и споделяне на опит.
Вход свободен, след регистрация тук: https://www.eventbrite.com/e/27597916110

Постепенно ще представим специалните гости:
Павел Хаджиев е Мениджър „Подбори” в JobTiger. Работи в сферата на човешките ресурси от пролетта на 2007 г. През годините е ангажиран с подбор на специалисти в различни бизнес сектори, по-голямата част от които в ИТ областта. Основният му фокус е насочен към бизнес развитие, занимава се с тренинги и обучения, с разнородни проекти в сферата на човешките ресурси, свързани с назначаването, освобождаването на служители, повишаване на компетенциите им.
През 2011 г. е отличен с трето място на бизнес наградите на списание Forbes България в категория „Отношение към клиентите”.
Съавтор е на книгата „Мисия Моята ИТ Кариера” | www.it-interviews.com – първата книга за добра ИТ кариера в България.

Велизар Величков завършва НАТФИЗ през 2010 г. година със специалност Актьорско майсторство. През същата година участва в основаването на Grabo.bg и към момента е Търговски Директор и акционер в компанията. През 2013 г. участва в основаването на Trendo.bg и към момента е Оперативен Директор и акционер в компанията. Има няколко други инвестиции в различни IT бизнеси. По образование – актьор, по професия – предприемач, по призвание – пътешественик.

По време следването си Лилия Еленкова активно се включва в студентски дейности като част от Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски“. Представител е в националната студентска организация НПСС и в Европейския студентски съюз – ESU. Започва трудовата си кариера в ING ПОД, като три години по – късно се връща обратно в сферата на младежките/ студентските дейности и започва работа в ISIC Bulgaria. Работи като координатор образователни проекти, като за да повиши квалификацията си и да стигне ниво мениджър проекти, завършва магистърска програма в УНСС „Управление на международни проекти“ .
През 2009 се включва активно в създаването на Младежки консултативен орган, чиято цел е да създаде младежка дискусионна платформа. През 2010 МКО прераства в Национален младежки форум, Лилия Еленкова става зам. председател. Председател е на НМФ за периода 2012 до 2014 година. В момента работи като Ръководител проекти в НМФ и ECVET експерт към ЦРЧР. Също така работи като треньор, модератор и фасилитатор и е от основните инициатори по създаването на Звено от треньори към НМФ. Председател е на Младежкия Съвет към Американското посолство и е част от борда на Български фонд за Жените. Двукратен републикански шампион по стрелба с лък!

Юлиян Бориславов е съосновател и CEO на най-голямата и иновативна хостинг компания в България – ICN.Bg. Вече 14 години трупа опит в IT бизнеса и с придобитите умения и знания в сферата на бизнес управлението, постига множество успехи. Завършил е Икономика, но иновативното му мислене го насочва към информационните технологии и вече над деситилетие е управител на една от най-бързо прогресиращите компании в страната. За Юлиян най-важните неща в бизнеса са практическия опит, внимателния мониторинг на световните тенденции в сферата на технологиите, както и потребителските нужди и желания. Личната му формула за успех се крие в това, че успява да превърне страстта си към технологиите и различните видове джаджи в своя професия.

Александра Мирчева е един от двамата „Български младежки делегати към ООН“ с мандат 2016/2017 г., както и член на Алумни общността на 9 Academy.
От 6 години активно е ангажирана с младежка работа и младежки неправителствени организации като младежки работник, обучител и фасилитатор в области като образование, младежко включване и устойчиво развитие.
В рамките на два мандата е член на Управителния съвет на Национален младежки форум и към момента координира процеса на Структурен диалог в България.
За Александра включването на младите хора в процесите на взимане на решения на различни нива е ключово за развитието на среда, базирана на променящите се нужди и потребности, динамиката на развитие и отговорността към бъдещите поколения.


Новини