Станимир Ненов - 9Academy
Кандидатстване

Станимир Ненов


Станимир Ненов 1

Станимир Ненов e основател и лидер на pravatami.bg и на Advokatami.bg, носител на грамота „Джон Атанасов“ от Президента на РБ, един от „40 до 40“, медитира, бяга маратони.

Страстта на Станимир е превеждането на идеи в устойчив бизнес. Преди 2 г. Станимир съосновава Advokatami.bg като технологична компания в правния сектор. През 2013 г. е изпълнителен директор на АД, занимаващо се производство на вино и износ на азиатския пазар. Приема компанията на 100,000 лв. загуба и за една година отчита 130,000 печалба.

Последната година Станимир прекарва в Сан Франциско. Има мисия да иновира в България и за България. В момента работи по компания, която създава компании.

Обучения

Право – добри практики и съвети

март 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Правни въпроси в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Lean legal for Startups

март 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Правни въпроси в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Lean Legal for Startups

февруари 2017

Това обучение беше част от програмата на модул Правни въпроси в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.