Любомира Велчева - 9Academy
Кандидатстване

Любомира Велчева


Любомира Велчева 1

Любомира Велчева е завършила Публична Администрация в С.А. „Димитър А. Ценов“ Свищов, където е била и активен член на най-голямата международна студентска организация AIESEC. Зад гърба си има натрупан опит от работата си в областта на човешките ресурси в компании като Филип Морис България и AIMS Human Capital-България.

В средата на 2013 година се присъединява към екипа на „Международната награда на Херцога на Единбург – България“, международна програма за личностно развитие на младежи на възраст 14-24 г. Част е от фондацията, която координира Наградата в България от самото й начало. Като изпълнителен директор на програмата в България, основната й роля е да утвърди и мултиплицира Наградата в България като програма, която помага на младежите да преоткрият себе си, да си поставят личностни цели и с помощта на опитен наставник и постоянството си, да ги постигат.

Доброволец и обучител е в още няколко неправителствени организации. Интересите й са свързани с развитието и утвърждаването на неформалното учене като инструмент за развитие на млади, осъзнати и дейни хора. Вярва в потенциала и таланта на всеки един млад човек и мечтае да остави след себе си повече отколкото е намерила.

Обучения

НПО като жива система

март 2015

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

НПО като жива система

февруари 2016

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

НПО като жива система

февруари 2017

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.

НПО като жива система

февруари 2018

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

НПО като жива система

март 2019

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.