Няколко седмици до международната конференция - HR And Business Leaders Summit - "The Future Of Employee Experience" - 9Academy
Кандидатстване

Няколко седмици до международната конференция – HR and Business Leaders Summit – „The Future of Employee Experience“


Няколко седмици до международната конференция - HR and Business Leaders Summit - "The Future of Employee Experience" 1

Ако Вие сте специалист в областта на човешките ресурси или се интересувате от HR, обучение и развитие, HR and Business Leaders Summit е събитието, което непременно трябва да посетите.

Събитието ще се проведе на 2 октомври в конферентния център на Капитал Форт.

HR and Business Leaders Summit е еднодневна международна конференция, част от срещите Business Leaders and HR Meetup. Тук ще имате възможност да се запознаете с интересни теми, свързани с фокуса към служителите – обучение, развитие, лидерство, мотивация и ангажираност и т.н. Темата на предстоящата международната конференция HR and Business Leaders Summit е: The Future of Employee Experience.

Водеща част от програмата на HR and Business Leaders Summit са практическите работилници. Темите са разнообразни и обхващат всички актуалните тенденции в световен мащаб. В сутрешния блок посетителите ще могат да избират между темите Learning Design, Роли, представяне и екип: игра на аналогии между света на спорта и света на организационната психология и Използване на технологии при изследване на ангажираността.

Първият семинар ще бъде воден от Олимпия Меса и ще се фокусира върху придобиването на практически опит, в който обучители, консултанти, инструкторски дизайнери и професионалисти в областта на човешките ресурси, ще учат и изживяват рамката, която интегрира обученията, базирани на мисловните карти, разказването и споделянето на истории и опит, гемификейшън, обогатяването и визуалното мислене в рамките на обученията в изготвянето на дизайн на курса.

Вторият уъркшоп ще постави паралел между спортната и организационната психология, като използва спортната метафора като ключ към разбирането на значението на човешкия фактор при постигането на високи бизнес резултати. Някои основни понятия, характерни за спортния език, като „индивидуална роля“, „пърформанс“, „екипни постижения“ и „мотивация“ ще ни помогнат в тази игра на аналогии между света на спорта и света на бизнеса. Той ще бъде воден от Тодор Тодоров – криминален психолог и управител на АСЕС ЕООД и Тити Папазов – треньор по баскетбол на “Левски Лукойл”.

Следобедният блок също дава възможност на присъстващите да избират между три теми: Развитие на лидерите, Бизнес симулации в обученията и Design thinking при подготовка на въвеждащо обучение. Първата тема ще постави акцента върху пътя, който неопитен млад човек трябва да извърви, за да стане добър и вдъхновяващ лидер. Йелена Сивчев, Мениджър за развитие на лидерство в Източна Европа в Sitel и Йована Анджелич, бизнес партньор за Източна Европа в Sitel, споделят своя опит от Sitel, бързо развиваща се компания в BPO сектора, в която хиляди млади хора са имали шанса да се развият през последните 7 години, включително и самите те.

Оставащата част от програмата събира трите потока в една интересна дискусия, чийто основен фокус отново е служителя и employee centric подходите. По време на дискусионната програма ще имате възможност да обмените гледни точки с HR специалисти и бизнес лидери от различни бизнес сектори.

Ако вие сте компания, чийто фокус е обърнат към служителите, то HR and Business Leaders Summit е точно за вас.

HR and Business Leaders Summit се организира от JobTiger – компания за HR услуги с подкрепата на Paysafe.

За повече информация и записвания: https://jobtiger.events/hrbls/

 

 


Новини