Наближава крайният срок за регистрация за конкурса “Наградите на БАИТ 2014” - 9Academy
Кандидатстване

Наближава крайният срок за регистрация за конкурса “Наградите на БАИТ 2014”


Конкурс Наградите на БАИТ 2014

До 24:00 ч. на 12.01.2015г. ще бъде отворена регистрацията за участие в конкурса “Наградите на БАИТ” за принос в развитието на информационните и комуникационни технологии. Кампанията се провежда за четвърта поредна година и е под патронажа на Президента на Република България – Росен Плевнелиев. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 05.02.2015 г.

 

Тазгодишното издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

За първи път тази година конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ.

 

Регистрацията в конкурса е напълно безплатна и се осъществява в сайта на БАИТ – http://bait-awards.bg/pages/Registration/. До конкурса се допускат всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистрирани съгласно българското търговско право.

 

Повече за регламента може да видите тук:  http://www.bait-awards.bg/

 


Новини