Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 20-ти пореден път - 9Academy
Кандидатстване

Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 20-ти пореден път


Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 20-ти пореден път 1

Кога: 13ти Май 2017г.

Къде: София, хотел Балкан (Шератон)

 

Събитията Access MBA са мостът, който сближава лидерите в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и Директори по прием на студенти.

Всеки участник в събитието ще може да се възползва от:
– Индивидуални срещи с директори от Топ бизнес университети, които щеотговорят на всичките ви въпроси   IESE Global Executive MBA, Vienna University of Economics and Business – WU Executive Academy, IE Business School, SDA Bocconi, Bentley University, AUBG и много други;
– Консултации с Access MBA експерти, които ще ви помогнат за вашия MBA проект;
– Безплатни съвети за подготовка на GMAT;
– Многобройни възможности за стипендии (на обща стойност над 1 милион евро).

 

Access MBA оценява потенциала за прием в МВА програмите на всеки един кандидат, който се регистрира за участие в събитието. Като вземат предвид целите и предпочитанията на кандидата, експертите от „Квалификационния център” на Access MBA ориентират кандидатите към подходящите програми.

 

Какво ви дава MBA?
– 88% от работодателите планират да наемат завършили MBA програми през 2016 г. (Проучване сред корпоративни рикрутъри на GMAC от 2016 г.)
– Завършилите MBA програми успяват да получат средна заплата в размер на 135,000 USD три години след дипломиране (според класиране на Файненшъл Таймс за MBA в световен мащаб от 2016 г.
– 78% от завършилите MBA програми твърдят, че са успели да се издигнат в професионален план като резултат от своето следване (според проучване на Advent Group от 2016 г.)

 

Постигнете ново професионално ниво с МВА!

Местата за индивидуални срещи с представители на Access MBA експерти са ограничени,  затова възползвайте се от възможността да се регистрирате предварително.

За да получите своята безплатна покана за събитието, се  регистрирайте онлайн.


Новини