LessonsLearned - Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева - 9Academy
Кандидатстване

LessonsLearned – Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева


LessonsLearned - Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева 1

В деня, в който ще прозвъни първият учебен звънец продължава поредицата от публични събития Lessons Learned, в която предприемачи и специалисти от различни сфери споделят своите научени уроци.

Този път за своите успехи, неуспехи и наученото от тях ще разкажат Байчо Георгиев, Любомира Велчева и Милена Стратиева. Това са трима от двигателите на бизнес академията 9 Academy и основатели на Фондация „Девет“. Техният професионален опит минава през много различни организации в три коренно различни сфери – бизнес, НПО сектор, изкуство. Но може би общото в научените уроци е повече от различното? Това ще разберете, ако бъдете с нас за Lessons Learned на 17 септември (понеделник) от 19.00 ч. в „ПЕТЪК“ (ул. „ген. Гурко“ 21).
Lessons Learned ще бъде на живо във Facebook благодарение на STREAMER.BG. Вече 9 години те помагат на всякакъв тип събития да достигнат по-широк обхват чрез професионалнa услуга по видеозаснемане, излъчване на живо и постпродукционна видео обработка.

Модератор ще бъде Александър Христов, обучител в 9 Academy още от Сезон 1. От 2017 г. е Управляващ директор на „Параграф 42“ – ПР агенция, част от голямото семейство на The Smarts, профилирана в измерването и оценката на ефективността в комуникациите. Преди това беше Акаунт директор на PR агенция Civitas Bulgaria. Преподава в УНСС и НБУ. Председател на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) за 2012 и 2013 г., д-р Александър Христов е един от водещите PR специалисти в България. Автор на книгите „ПР практика: Работа с агенция“ и „ПР практика: взаимоотношения с клиенти“.

Байчо Георгиев е Маркетинг мениджър в софтуерната компания Coursedot, а преди това е работил е във финансова група Карол, pCloud и Nemesis Software. Специализира се в сфери като потребителско поведение и интегрирани дигитални маркетингови комуникации. По време на следването си в УНСС основава и задвижва няколко студентски организации и клубове, част от които продължават дейността и до днес. Байчо развива и Happy Escape – проект за бягства в природата. Вярва, че хората са най-важни и че силните връзки между тях са предпоставка за най-големите успехи.

Любомира Велчева е Изпълнителен директор на „Международната награда на Херцога на Единбург – България“, програма за личностно развитие на младежи на възраст 14-24 г. Зад гърба си има натрупан опит от работата си в областта на човешките ресурси в компании като Филип Морис България и AIMS Human Capital-България. По време на следването си в С.А. „Димитър А. Ценов“ Свищов е била и активен член на най-голямата международна студентска организация AIESEC. Доброволец и обучител е в няколко неправителствени организации.

Милена Стратиева е Мениджър Маркетинг и продажби в Театър „София“. Преди това е работила като PR специалист и обучител на свободна практика основно за проекти в сферата на културата, CSR кампании, грижа за деца. Натрупва богат опит и като Мениджър „Обучение” в M3 College, където работи заедно с най-добрите експерти в сферата на комуникациите и бизнеса. По време на следването си в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград е част от ръководния екип на Студентското правителство към Правно-историческия факултет и организира множество събития.

И тъй като това са трима от основните виновници да има 9 Academy, и то да я има вече 6-ти сезон – ще може да попитате и как една почти случайно подхвърлена идея за алтернатива на традиционното обучение може да прерасне в 6-месечна ежегодна програма с Алумни клуб от над 250 души? Каква е мотивацията доброволно да развиваш проект в помощ на стотици млади и мотивирани хора? Как се управлява екип от доброволци? Колко силна е връзката между образованието и бизнеса?

На вашите и на въпроси от модератора Александър Христов Байчо, Люба и Милена ще отговарят на 17 септември (понеделник) от 19.00 ч. в „ПЕТЪК“ (ул. „ген. Гурко“ 21).
Входът е безплатен, но е необходима регистрация тук
➡️ https://lessons-learned-tickets.eventbrite.com


Новини