Клуб Investor.bg организира дискусия за успешно предприемачество - 9Academy
Кандидатстване

Клуб Investor.bg организира дискусия за успешно предприемачество


Клуб Investor.bg организира дискусия за успешно предприемачество 1

Кои са най-важните умения и качества, които трябва да притежава един предприемач, за да превърне страстта си в бизнес? Финансова грамотност, лидерски качества, умения за продажби, креативност…

Новото издание на Клуб Investor.bg ще потърси „формулата“ за успешни предприемачи на 27-ми септември (вторник) от 16 часа в Capital Fort. В дискусията ще участват представители на малкия и средния бизнес у нас – собственици, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област. В панелите ще вземат участие и успешни български предприемачи и утвърдени експерти. Сред тях е и специалният гост – проф. Димо Димов от университета в Бат (UK), признат наскоро за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света.

По темата за предприемачеството ще говорят още Павел Цветков, съсобственик и управител на KWIАT, Владислав Симов, изпълнителен директор и съосновател на Доместина, Алек Кембъл, директор на пространството за съвместна работа „Aspire“ в Американски университет в България, Стойне Василев, предприемач и основател на Smartmoney.bg, Георги Костов, основател на GombaShop, Надежда Григорова, основател на Мрежа Хлебни къщи и др. Модератор на дискусиите е Кузман Илиев, автор и водещ на Boom & Bust, Bloomberg TV Bulgaria.

За участие в събитието е необходима регистрация на club.investor.bg. Освен това всички – част от общността на 9 Academy, могат да ползват отстъпка за участие в събитието. За целта при регистрация се закупува „Билет за член на Клуб Investor.bg”.

Следете Фейсбук страницата на Клуб Инвестор за повече информация и още новини.


Новини