Кандидатствайте за Start It Smart | Pre-Accelerator до 31 януари - 9Academy
Кандидатстване

Кандидатствайте за Start It Smart | Pre-Accelerator до 31 януари


Ако имате екип до 4 човека, уникална идея, която си струва да се реализира, време за организираните обучения и сфера, в която да се развивате, то имате срок до 23.01.2015 г. да кандидатствате за интензивната преакселераторска програма Start It Smart

Имате идея, която мислите, че трябва да реализирате, но ви липсват необходими знания, умения и ресурси за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара? Имате време да се запишете за участие в Start It Smart | Pre-Accelerator до 31.01.2015 г.

Start It Smart | Pre-Accelerator е програма, която може да ви помогне за всяко едно от тези неща. Програмата се провежда в рамките на 10 седмици, в които ще всеки участник ще има време да осмисли всяка тънкост в идеята си, за да стартира успешно, да намери правилните хора и да започне да гради основите на успешен бизнес.

По време на третия сезон на интензивната преакселераторска програма избраните ще имат възможност да се запознаят с  всички основни направления, които са необходими при стартиране на бизнес. Освен това всичко ще се случва в място, което наподобява реална работна среда за целия екип, за да усетят максимално какво е да работят с даден колектив и как реално ще се справят с ежедневните предизвикателства.

 

Във всяко едно от направленията участниците ще бъдат съпътствани от ментори, всеки, от които е доказано име в своята област. Сред тях са Веселина Ташева, която е камюнити мениджър в Eleven StartUP Accelarator, Ричард Смитс – основател и изпълнителен директор CSI, Ивайло Христов – съосновател и изпълнителен директор на Komfo, Елена Маринова – президент на Musala Soft, както и Маргарит Ралев (основател на Ralev Brand Design Studio) и Боян Бенев (Изпълнителен директор на Benev), които са и част от обучителите в 9 Academy, и много други.

По време на преакселераторска програма участниците ще имат уникалната вълможност да се срещнат и да получат достъп до мрежа от партньори и инвеститори на Start It Smart | Pre-Accelerator.

Ако имате екип до 4 човека, уникална идея, която си струва да се реализира, време за организираните обучения и сфера, в която да се развивате, то имате срок до 31.01.2015 г. да кандидатствате за интензивната преакселераторска програма Start It Smart | Pre-Accelerator.

 

Пълните условия за кандидатстване, както и повече информация за програмата тук: http://pre.startitsmart.com

 


Новини