Все още имате шанс да кандидатствате за обновената програма на 9Academy - направете го до 11 октомври - 9Academy
Кандидатстване

Все още имате шанс да кандидатствате за обновената програма на 9Academy – направете го до 11 октомври


Кандидатствайте до 11 октомври в сезон 7 на 9Academy

Ако поради някаква причина сте пропуснали да кандидатствате за сезон 7, имаме добра новина – удължаваме срока до 11 октомври. 

Процесът по подбор протича в два етапа: първи етап – на база апликационна форма и втори етап – интервюта с одобрените кандидатури (онлайн и на живо). 

Повече за формуляра за кандидатстване:

Съветваме ви да отделите достатъчно време, в което да се концентрирате и да обмислите на спокойствие отговорите си. Не забравяйте, че апликационната форма е първото впечатление, което оставяте за себе си, а както знаем, то е основополагащо. 

Заредете се с настроение и се насладете на процеса. Ще оцените ползата от припомняне на ценни и важни моменти в развитието ви, сигурни сме. 

Съвет – не се колебайте.

Все още имате шанс да кандидатствате за обновената програма на 9Academy - направете го до 11 октомври 1

От опит глава не боли, а контактите и знанията, които ще натрупате, ще са ви полезни в различни сфери занапред. Ако имате приятели и познати в Академията, потърсете ги, поговорете с тях и им задавайте въпроси – алумни на 9Academy могат да ви предадат своето преживяване и да ви разкажат повече за полезността на програмата.

Ако искате да научите повече за опита на Алумни на Академията, може да прочетете различни интервюта с тях тук: https://9academy.com/blog/

За новостите в сезон 7:

Припомняме ви, че в обновената програма на 9Academy обученията протичат в онлайн платформа, където може да избирате кога и с какво темпо да ги гледате. Цялата програма ще бъде в рамките на 3 месеца. 

Все още имате шанс да кандидатствате за обновената програма на 9Academy - направете го до 11 октомври 2

Събитията са неизменна част от процеса на учене и интеракция между участниците, ето защо в обновения формат ще може да присъствате на:

  • Откриващо и закриващо сезона събития; 
  • Панаир на идеите, където ще може да представите своя идея и да получите обратна връзка;
  • Рефлексии, на които ще може да проследите прогреса си и наученото;
  • Q&A сесии след приключване на модулите, където да зададете въпросите си към определени обучители. 

Очакват ви и практически насочени казуси от реалната бизнес среда на компании. Повече за предстоящия сезон може да научите тук: https://9academy.com/kandidatstvane/

Още подробности разгледайте и в тази статия.

Очакваме ви!

https://9academy.com/kandidatstvane/formulyar-za-kandidatstvane/

Искате и Вие да се срещнете с толкова вълнуващи хора? Следете нашия сайт за още интервюта с алумни и лектори на 9Academy. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Новини