Кандидатствай в академия „Иновация в действие“ до 5 юни - 9Academy
Кандидатстване

Кандидатствай в академия „Иновация в действие“ до 5 юни


Кандидатствай в академия „Иновация в действие“ до 5 юни и стани част от иновацията.

Ако си студент или си завършил своето образование през последните 5 години, продължи да четеш. Ако имаш идея, която искаш да реализираш, ако мечтаеш да променяш средата, в която живееш, мотивиран си и обичаш да влагаш усилия в значими инициативи, сега имаш възможност да сбъднеш всичко това! Кандидатствай в академия „Иновация в действие“ до 5 юни и стани част от промяната на света.

Академията започва през септември и ще продължи няколко месеца до януари 2017 г. Инициативата е насочена към младите хора, които искат да развият своите знания и проекти в сферата на технологичните и социалните иновации, здравословния живот и безопасността. „Иновация в действие“ се провежда едновременно в София и Пловдив, а участници от другите градове могат да се включат чрез онлайн обучителни сесии.

Това е третото издания на инициативата, като за първи път се провежда през 2013 г. от „Солвей Соди“ АД, а тази година се включва и „Аурубис България“ АД.

Как протича академията?

Провежда се безплатна серия от обучения, чрез които участниците да добият знания и развият умения в сферата на иновациите. Разработвайки собствен проект, младите иноватори ще бъдат подкрепяни от лектори-практици и бизнес ментори. Обучителните сесии ще бъдат водени от Цветелина Тенева, Цветослава Кьосева, Светлан Станоев, Ралица Станоева – фасилитатори от The Business Institute.

Могат да бъдат засегнати различни сфери като бизнес, архитектура и строителство, наука, неправителствени организации и други. През 2016 г. основните теми ще бъдат:

– социални иновации за ефикасно използване на ресурси;

– технологични иновации за ефикасно използване на ресурси;

– здравословен живот и спортуване.

Накрая ще бъдат избрани трима финалисти, които ще получат образователни награди. Побързайте, защото първите стъпки за кандидатстване са до 5 юни!

 

Кандидатствай ТУК.

Повече информация на: http://innovationinaction.eu/

Фейсбук страница ТУК.

 


Новини