Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  - 9Academy
Кандидатстване

Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023? 


Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  1

Точно преди една година ви разказахме за първото ни 9А Алумни Преживяване. Щастливи сме, че най-новата традиция в общността ни се развива успешно и тази година. Най-просто казано – изкарахме си супер, но няма и как да е иначе, когато сме с готините хора от общността на Академията.

И защото си прекарахме чудесно споделено време, свързано с учене, забавление, игри и почивка, искаме да ви разкажем какво всъщност се случи в тазгодишното издание на 9Academy Изживяване 2023. Станете част от нашето приключение, като се впуснете в следващите редове: 

Съчетаваме полезното с приятното 

Миналата година представихме за пръв път пред общността новия ни проект – 9Academy Membership. Близо година по-късно след официалното “пускане” на бял свят на функционалностите му с радост споделяме, че 30+ от нашите алумни ежемесечно се възползват от допълнителните ресурси и събития за учене, нетуъркинг и професионално и личностно развитие. 

Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  2
Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  3

В рамките на Преживяването проведохме ексклузивно издание на формата ни Експертна среща, за който можете да прочетете повече тук. Заедно с Любомира Велчева – експерт и консултант Организационно развитие в InManagement, както и съосновател на 9Academy, разгледахме различни мениджърски казуси на участниците в събитието – от т.нар. middle management, през лидерски въпроси, до структуриране на процеси на работа – професионалистите от общността ни и този път работиха заедно в посока разрешаване на проблемите на останалите чрез личната си експертиза и опит. 

Освен това в Преживяването проведохме вълнуваща симулация, чрез която всеки един от нас научи както повече за работата в екип, така и за собственото си поведение, когато взаимодейства с другите. Разбира се, основната цел беше забавлението, което беше факт, а кадрите от играта си остават за нас. 🙂 

Тук е моментът да благодарим на Анета Черкезова от Kulinarendom и Шоколадови истории, както и участник от Сезон 10 на 9Academy

, че ни направи още по-щастливи с разкошните си шоколадови изделия. Анета е сладкар и шоколатиер, който може да сбъдне вкусните ви мечти както за всеки празник, така и ако просто ви се хапва сладко изкушение. Щастливи сме, че Ани е един от участниците, които успяваме да подкрепим и чиито идеи се развиват още повече в рамките на Академията и отвъд нея. 

Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  4
Полезното с приятното: Какво се случи по време на 9Academy Преживяване 2023?  5

Най-хубавите моменти категорични са тези, в които създаваме истински приятелства и безценни контакти. Безкрайно щастливи сме, че и тази година станахме свидетели на този процес в рамките на събитието. Благодарни сме на участниците, че заедно с тях поставяме основите на тази традиция в началото на лятото да посрещаме новите възможности извън шума на големия град заедно. 

Тук е моментът да обявим, че това лято можете да очаквате обявяването на следващия сезон на Академията, който за пръв път ще се проведе в хибридна форма и ще има изцяло нов модул. Повече информация ще ви споделим съвсем скоро, а за актуални дати можете да следите в нашите социални мрежи. 

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог