Ключова дума “трансформация”: 9Academy и алумни общността отново заедно на живо
Кандидатстване

Ключова дума “трансформация”: 9Academy и алумни общността отново заедно на живо


алумни

Неслучайно използваме думата “трансформация” като ключова за тази статия. С нея си тръгнахме като усещане след края на провелия се алумни уикенд от 10 до 12 юни. 9 сезона по-късно както нашите алумни, така и ние сме преминали през немалко промени, за да стигнем дотук – взели своите поуки, научили уроците си и готови за новите възможности пред всеки един от нас.

Затова днес ще ви разкажем къде се прокрадна тази трансформация по време на изминалото 9A алумни преживяване този месец. 

Заедно и на живо

Само преди няколко години тези думи далеч нямаше да звучат толкова гръмко, когато ги използваме една до друга. Сега обаче те са изпълнени със заряд, защото знаем колко огромно е значението им в този все по-дигитализиращ се свят. Щастливи сме, че успяхме да се срещнем лице в лице с представители на всички изминали досега сезони на 9Academy. Припомнихме си някои от най-вълнуващите моменти през годините, но и създадохме още много такива, които да ни носят усмивка на лице. По време на уикенда заедно с алумните, част от него, направихме още една огромна крачка към най-голямата цел на 9Academy – изграждането на общност не само от професионалисти и предприемачи, но и от подкрепящи се вдъхновени и дръзновени хора от нас, които гледат в посока развитие на средата около тях. И, да, по време на споделените идеи, проекти и постижения станахме свидетели как се зараждат нови приятелства. А това със сигурност е една от най-удовлетворяващите гледки. 

Среда за споделяне на идеи 

Говорейки за идеи, проекти и постижения, няма как да не отбележим огромното количество от такива, които алумните споделиха помежду си по време на уикенда. Доверието, изграждано от години в общността, и този път даде сигурност на участниците от изминалите сезони да споделят своите предприемачески и професионални цели, както и опита си от предишни предизвикателства в тези направления.

Една от идеите на алумните ни, които имахме удоволствието да видим в реалност, е Винарска изба “Михови”, която е плод на усилията на Петър Михов – участник от Сезон 9 на 9Academy. Благодарим на Петър за възможността да се насладим на винарната, която впечатли всеки един, който успя да се докосне до нея, както и до споделеното знание за целия производителен процес, случващ се в нея. Щастливи сме, че успяхме да подкрепим развитието и въвеждането на иновациите в един дългогодишен семеен бизнес, в чието бъдеще виждаме потенциал и занапред. 

Общността и 9Academy

Както вече споделихме, най-щастливи сме от възможността да развием на следващото ниво общността на 9Academy. По време на уикенда се създадоха както истински приятелства, така и безценни контакти, които вярваме, че ще ни вдъхновяват с общи проекти и колаборации и вбъдеще.

Именно защото знаем колко важна е общността, по време на уикенда споделихме с нашите алумни, барабани моля, новия проект на 9Academy!

Вълнението ни за него е повече от голямо и съвсем скоро ще ви споделим още за услугите, които сме заложили в него. Ако искате да сте първите, които ще научат за проекта – последвайте страниците ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и се абонирайте за бюлетина ни. 

Трансформация както в общността, така и в бъдещите проекти на 9Academy – с това изречение обобщаваме изминалия уикенд, който си подарихме заедно с алумните на Академията. Заедно обсъждахме както техните, така и нашите идеи и в разговорите ни ги развихме на следващото ниво, в което те да бъдат полезни на още повече хора. Щастливи сме, че за пореден път си доказахме колко голямо богатство е общността на 9Academy.

Затова тук даваме заявка, че тепърва ще споделяме с вас за развитието ѝ. Защото вярваме в нея и потенциала ѝ. И тепърва ще го развиваме заедно. 

Ключова дума “трансформация”: 9Academy и алумни общността отново заедно на живо 6

Ако искате да научавате още новини и възможности, свързани с професионалното ви развитие, предприемаческата екосистема у нас и 9Academy, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог