INNOVATION EXPLORER DAY - първият голям международен форум за иновации в България - 9Academy
Кандидатстване

INNOVATION EXPLORER DAY – първият голям международен форум за иновации в България


Innovation Explorer Day 2015

Форумът ще се проведе на 25 февруари 2015 година в Sofia Event Center, като негови организатори са Капитал и Innovation Startup Box.

Събитието е първо по рода си и се фокусира върху иновациите, глобалните методологии Design Thinking, Systematic Inventive Thinking, Lean и Lean Startup.

Ще имате възможност да чуете топ 20 от водещите иноватори като Pixar, Citrix, SIT и други, които ще представят най-актуалните тенденции, свързани с иновациите. Сред разгледаните категории са: креативност, развитие на нови продукти, социални иновации, open innovation, disruptive innovation.

Сред лекторите ще бъдат изявени специалисти като Anthony Christov – арт директор в Pixar, Julie Baher – директор Customer Experience в Citrix, Ивайло Симов – основател на Eleven, Любен Белов – партньор в LAUNCHub и др.

Събитието ще е разделено на три части, като освен лекции, ще има блиц сесии и работилници, които ще се проведат с помощта на фасилитатори по Design Thinking и Systematic Innovation.

Ще се запознаете с примери за иновации от България, с представители на инвестиционните фондове, с методологии и практически задачи за иновации.

 

Не пропускайте да направите своята ранна регистрация до 31 януари тук: http://www.economedia.bg/eventinfo.php?guid=2436225&page=regform&ticket

 

Повече информация за събитието: http://innovationexplorer.bg/

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/1502221456733834/?fref=ts

 


Новини