Информационна кампания "Летящ старт" с първа дискусия 28 юни - 9Academy
Кандидатстване

Информационна кампания „Летящ старт“ с първа дискусия 28 юни


Информационна кампания "Летящ старт" с първа дискусия 28 юни 1

Имате желание да стартирате собствен бизнес, но нямате конкретна идея? Имате примерна бизнес идея, но не сте сигурни дали това е правилният път? Искате да създадете продукт или услуга, но не сте достатъчно информирани за рисковете и възможностите, които стоят пред вас? Чудите се откъде да започнете?

Финансова група СИС КРЕДИТ, официален посредник на „Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ има удоволствието да ви покани на първата отворена дискусия, част от информационна кампания „Летящ старт“, на тема: „Повишаване на финансовата и бизнес грамотност на предприемачите у нас“.

Дискусията ще се проведе на 28 юни (четвъртък) в градината SOHO Sofia, където ще се обсъдят кои са важните първи стъпки за “Летящ старт”, кои са грешките, които да не допускате, както и кои са примерите за добри практики, към които да се стремите при започването на собствен бизнес.

На откриващото събитие от кампанията ще бъде обърнато специално внимание на социалните предприемачи, хората с увреждания и незаетите младежи до 29-годишна възраст със стартиращ бизнес.

Участници в дискусията ще бъдат:

Пламен Йончев – изпълнителен директор SIS CREDIT, който ще сподели за опита на финансовата институция в подпомагането на стартиращи бизнеси. Какво липсва на предприемачите у нас и какво може да бъде направено?

Юрий Вълковски – изпълнителен директор на Reach for Change Bulgaria – Промяната България, който ще сподели съвети към стартиращите социални предприемачи и ще разкаже за възможността за подкрепа през конкурса ПРОМЯНАТА.

Ашод Дерандонян – основател и председател на фондация Заслушай се – Listen Up, който ще разкаже за своя опит като успешен предприемач, въпреки липсата на бизнес среда у нас, приспособена за хора с увреждания.

Проектът “Летящ старт” е чудесна възможност да се обърне внимание на трудностите, с които се сблъскват изброените целеви групи, като се предоставят конкретни съвети и подробни инструкции как те да подготвят добре своя бизнес план.


Новини