Ти си предприемач и имаш стартираща компания? Представи я на света. - 9Academy
Кандидатстване

Ти си предприемач и имаш стартираща компания? Представи я на света.


investor.bg стартираща компания

От просто идея, до мечта. От мечта, до постижима цел. От цел, до цял изграден план. Това са първите стъпки към появата на една компания. За да се превърне в реалност обаче, тя трябва да бъде подплатена с много други познания от страна на предприемача, заел се с мисията да я създаде и да я направи функционираща такава. Ако се припознавате в последните няколко изречения, то това събитието, за което ще си говорим, е точно за Вас:

Предприемачи на бъдещето 2021 е събитие, което ще се проведе на живо на 10 юни 2021 г. в Hyatt Regency Sofia. Организира се от Investor Media Pro.

Млади предприемачи ще имат възможност да се срещнат с успелите в бизнеса и да ги попитат лично, в кратки интервюта, всичко това, което искат да научат за своя стартиращ бизнес. По време на събитието ще се състои и кратка дискусия с представители на партньорите на събитието.

Ако имате стартираща компания – регистрирайте се до 24 май, като попълните въпросника с информация за своя стартиращ бизнес.

Предприемачи на бъдещето 2021 – представи своята стартираща компания на 10 юни!

6 успели предприемачи и представители на партньорите на събитието ще изберат 6 компании, които да се включат в събитието, а освен това и да бъдат представени в специална поредица в Investor.bg под името „Предприемачи на бъдещето“.

Виж повече: Кандидатствай за Сезон 9 на 9Academy

Повече за Предприемачи на бъдещето, програмата и менторите  можете да намерите тук.

Станете част от събитието, като се регистрирате като гост в залата. Местата са ограничени поради противоепидемиологичните мерки, при които се провеждат събитията.

Всеки желаещ може да гледа стрийминга на investor.bg/live и във Facebook страницата на investor.bg.

Превърнете мечтата си в постижима реалност този юни, заедно с „Предприемачи на бъдещето“! Искате информация за събитието през предишните години? Повече за вече успешно преминалите участници ще откриете тук.

Искате да научавате първи за други страхотни възможности? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Новини