Кои са организациите на бъдещето и как да приложиш методите им в своя бизнес?
Кандидатстване

Кои са организациите на бъдещето и как да приложиш методите им в своя бизнес?


Христо Нейчев Sociocracy и Self-management 9Academy организации бизнес

Бъдещето вече е тук. Това си доказваме с ежедневните иновации, които бизнесът по света и у нас прилага в организационната си структура. Именно заради това е от изключително значение да знаем кои са най-новите и ефективни модели за нашата организация. Нещо повече – от огромно значение е как да ги прилагаме ефикасно. Ние от 9Academy следим с интерес сферата и добре знаем, че такива бързо налагащи се модели са т.нар. Sociocracy и Self-management. Затова в нашето събитие по темата един от водещите експерти в тази сфера ще представи на всички вас кои са организациите на бъдещето и как можем да приложим споменатите методи в своя бизнес.

Sociocracy and self-management е темата на уебинара на Христо Нейчев – доказан специалист в сферата на бизнес консултациите по иновации и сериен предприемач.

Кои са организациите на бъдещето и как да приложиш методите им в своя бизнес? 1
Христо Нейчев от ST6.io

Вижте повече: БързаРеакция с Христо Нейчев: Self-managed компания в период на криза

Щастливи сме да кажем, че Христо Нейчев е и един от лекторите в 9Academy. Към този момент Христо Нейчев е партньор и CSO в ST6.io – елитен екип от софтуерни и бизнес консултанти, опериращи на глобалния пазар. Освен това обаче той е обучител по Lean и Design Thinking практики, последовател на източните философии и учител по медитация.

Професионалният му опит се простира и извън границите на България, като е бил на мениджърски позиции в компании като Шел, Хенкел, Есилор и Телерик и е създал 6 иновативни стартъпа, последният от които е придобит от Amazon. Интересите му не стигат дотук, като сам споделя, че се вълнува от Sociocracy, Holacracy, self-management и  организации на бъдещето, технологии на бъдещето, gift economy, SaaS и Freemium продукти.

Именно защото знаем колко голям и разнообразен е опитът му, го поканихме да бъде лектор в уебинара Sociocracy and self-management. 

Вижте повече: Христо Нейчев: „Най-издръжливият вирус е идеята.“

По време на лекцията ще си отговорите на въпроса какво точно разбираме под sociocracy и self-management и кои са организациите, базирани на тези методи.

Как този модел е приложим за един стартиращ или вече съществуващ бизнес и кога и как да изберем тези модели пред по-традиционните такива за организиране на бизнес взаимоотношенията? И, разбира се, как създаваме организации на бъдещето и какви са ползите и рисковете от това? Тези и още други теми ще разгледа експертът по темата Христо Нейчев в лекцията Sociocracy and self-management. 


Събитието ще се проведе онлайн на 12 март от 19 ч. За да участвате, трябва да се регистрирате безплатно предварително ето тук.

Още по темата може да следите в нашата фейсбук страница и в този линк към събитието. Очакваме Ви заедно с Христо Нейчев да надникнем в бъдещето на организациите и да разберем как да го приложим в настоящето на нашия бизнес.

Автор: Кристина Димова


Блог