Hack Conf 2017 - Imagine. Learn. Hack. Explore - 9Academy
Кандидатстване

Hack Conf 2017 – Imagine. Learn. Hack. Explore


HackConf е сред най-мащабните събития в ИТ сектора, насочени към софтуерни разработчици на всички нива, лидери и любители.

На 30-ти септември и 1-ви октомври в София Тех Парк ще се проведе технологичната конференция HackConf, като това е нейното трето издание.

HackConf е сред най-мащабните събития в ИТ сектора, насочени към софтуерни разработчици на всички нива, лидери и любители.

HackConf 2017 ще надгради предходните две издания с темата “Какво още имаме да учим като програмисти?”.

“Стартирахме инициативата през 2015-та, за да дадем мотивация и посока на хората, навлизащи в сектора. На следващата година продължихме с мотото “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?” като тази есен ще се постараем да се потопим в по-дълбокото на софтуерната разработка и технологиите, които всеки програмист трябва да знае“, споделят организаторите.

Събитието е ориентирано, както към старши и по-опитни разработчици, така и към младши разработчици, студенти и любители от цялата страна!

В рамките на 2-та дни HackConf 2017 ще събере българската ИТ общност, която да сподели своя опит и идеи, с цел учене, надграждане и развитие на знанията и уменията.

По време на конференцията ще видим и чуем 16 интересни лекции от добре познати имена от сектора.

Подробности за билети и конференцията вижте на сайта на събитието: http://hackconf.bg/

 

 


Новини