Get In The Ring! – Източноевропейските финали на най-голямата битка на предприемачи ще се състоят в България - 9Academy
Кандидатстване

Get in the Ring! – Източноевропейските финали на най-голямата битка на предприемачи ще се състоят в България


На 17 ноември София ще има честта да бъде домакин на източноевропейските финали на Get in the Ring – най-голямата битка на предприемачи в света.

На 17 ноември София ще има честта да бъде домакин на източноевропейските финали на Get in the Ringнай-голямата битка на предприемачи в света. Събитието ще даде възможност на стартъпи от 12-те източноевропейски страни, участващи в тазгодишното издание, да презентират идеите си и да премерят сили по един нов и нестандартен начин.

Стартиращи бизнеси от Беларус, България, Естония, Хърватия, Унгария, Литва, Македония, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия и Словакия ще се изправят на истински боксов ринг, за да впечатлят журито от международни инвеститори и да спечелят финансиране на проектите си. Българските представители ще бъдат Stepsss, които спечелиха първо място на родния финал.

Get in the Ring е инициатива на Erasmus Centre for Entrepreneurship и успява да се превърне в международно движение, имащо за цел да осигури изява и да подкрепи обещаващи стартъпи по пътя им към следващия успех.

Събитието ще се проведе по време на Global Entrepreneurship Week, а  организатори на източноевропейските финали са ABLEАсоциация на българските лидери и предприемачи.

Зрителите ще бъдат свидетели на един различен начин на презентиране, ще почувстват адреналина на една нова за България предприемаческа среда и ще могат да се насладят на специално светлинно и танцово шоу.

 

Датата е 17 ноември, началото 19:00ч., а домакин на събитието ще бъде клуб Терминал 1.

Билетите са вече в продажба: http://www.eventim.bg/bg/bileti/get-in-the-ring-eastern-europe-sofi-klub-terminal-1-376956/event.html

Повече информация можете да намерите на http://gitr.ee/ или на Фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/events/1710941509131125/


Новини