Food Startups Meetup: Funding For Food Startups - 9Academy
Кандидатстване

Food Startups Meetup: Funding for Food Startups


Food Startups Meetup: Funding for Food Startups 1

След първото успешно събитие на тема Food Startups Meetup Sofia: The Beginning миналия месец, предстои второто от поредицата. Тъй като важни са не само множеството регулации, но  в повечето случаи и немалкият начален капитал, темата е свързана с намиране на финансиране за стартиращи бизнеси, които акцентират върху храната, нейното приготвяне или връзката между храната и технологиите. Food Startups Meetup: Funding for Food Startups ще се проведе на 14 април (четвъртък) от 19:00 ч., а мястото е SBar.

Събитието е част от серия срещи ориентирани в Startup-ите, свързани с храна, организирани от СoКitchen в партньорство с 9 Academy. Те имат за цел да помагат с първите стъпки за стартиране на бизнес, свързан с храна, както и да разясняват какви рискове крие това. По време на събитията гостите ще имат възможност да чуват реални истории от хора в бранша, както и ценни съвети и споделен опит от хора, преживяли различни неща, по пътя към реализирането на собствените си проекти.

Този четвъртък Food Startups Meetup: Funding for Food Startups ще запознае гостите с Людмил Каравасилев, който е Мениджър комуникации на METRO. Той ще разкаже повече за Тechstars METRO Accelerator или как Startups могат да финансират свои идеи за дигитални приложения в ресторантьорския и хранителен бизнес.

Ивайло Симов от Eleven пък ще разкаже повече за участието в техния акселератор. Всяка година те дават възможност на множество проекти да направят първите крачки и да се развиват. Освен финансиране те предоставят и обучителна програма, която да даде началната посока към успешния бизнес.

Гост ще бъде и Пресиян от „Братя хлебари”, който е обиколил света, за да научи тънкостите в приготвянето на хляб с квас. Завръща се в България и започва от нулата, за да стигне до собствена пекарна в името на мечтите си, които обхващат цяла България, и развитието на хляба, хлебарството, мелничарството, зърнопроизводството в национален мащаб, както самия той отбелязва.

Входът е свободен, но местата са ограничени. Още за събитието тук: https://www.facebook.com/events/1325392757476806/


Новини