Ежегодната конференция ECommerce Academy Conference 2020 ще се проведе в София
Кандидатстване

Ежегодната конференция eCommerce Academy Conference 2020 ще се проведе в София


Ежегодната конференция eCommerce Academy Conference 2020 ще се проведе в София 1

2020 година е както никоя друга досега, затова организаторите на eCommerce Academy Conference 2020 са решили да направят петото издание на конференцията както никое друго преди. 

По традиция събитието се провежда в град Русе, но този път то ще смени своята локация с град София. Освен това конференцията ще се комбинира с друг успешен формат на eCommerce Academy  –  „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Целта е всички гости да получат полезна информация, да създадат нови контакти, да участват в нетуъркинг и да се забавляват. 

Петата конференцията на eCommerce Academy ще се проведе в Интер Експо Център на 29 октомври 2020 година от 9 до 18 часа. Тя ще може да се гледа на живо или онлайн в Streaming платформата на URBO. Мащабният замисъл на организаторите е да представят един иновативен и интересен формат чрез сблъсъци на различни тези и мнения. 

Мероприятието е подходящо за хора, които се интересуват от електронна търговия и развиват бизнес в тази сфера. Конференцията ще бъде изключително полезна за всички, които искат да стартират онлайн търговия или да подобрят своето дигитално представяне, да научат повече за бъдещите тенденции и успешни практики и да чуят разнообразни гледни точки на специалисти с дългогодишен опит в областта.

Основен инициатор на eCA Conference е Никола Илчев и по негова идея са и нововъведенията в тазгодишната конференция. Той се е постарал да предложи съдържание, което досега не е представяно по подобен начин.

Известни лектори-практици, собственици или представители на онлайн магазини ще вземат участие в събитието. Част от интересните теми, които ще се разглеждат, са:

  • “Как COVID-19 повлия на онлайн търговията (в цифри)?”;
  • “Продажба на международни пазари” и други.

Ще има и различни сблъсъци, свързани с важни области като:

  • “Собствен магазин VS. маркетплейс платформа”;
  • “Локални VS. международни канали за реклама”;
  • “Inhouse дейности vs. outsourced услуги”.

Участници в конференцията ще бъдат: Кирил Динов – развитие на продажбите VTEX, Димитър Димитров – Stenik, Валентин Кунторов – eMAG Marketplace България, Христо Араклиев – Hyperzon.io, Александър Варов – NetInfo, Лазар Малаков – HTTPool, Христо Радичев и Светлозар Димитров – Balkan eCommerce, Филип Мутафис – PaySera България, Димитър Ялъмов – Efrea.com, Милена Рамчева – Metrica, Радослав Крумов – Speedy и разбира се, Никола Илчев – главен основател на eCommerce Academy.

Конференцията ще бъде проведена съобразно всички мерки и предписания за безопасност от СЗО. Цялостната организация и протичане на събитието са съобразени с препоръките на правителството, здравните институции и медицинските експерти в България и поради тази причина местата са ограничени.

Проектът eCommerce Academy Conference е на Академия за електронна търговия и обучения в сферата на дигиталните умения и компетенции – eCommerce Academy. Организацията съществува от 2016 година, като нейната цел е да създаде и обедини общност от хора, имащи интерес и желание да се развиват като онлайн търговци. Отделните събития – конференции, семинари, работни групи и срещи с бранша, организирани от Академията, са посетени от над 4000 души и са били подкрепени от много партньори от страната и чужбина.

Петото издание на конференцията няма да бъде просто събитие, а цяла шоу програма с полезно съдържание и нестандартен формат. eCommerce Academy Conference 2020  –  “Както никоя досега!”.

Детайлна информация за събитието и билети може да откриете тук: 

http://ecommercebg.com/

https://urboapp.com/bg/e6813–commerce-academy-conference-2020


Новини