Включи се като доброволец в WEBIT.FESTIVAL 2019
Кандидатстване

Включи се като доброволец в WEBIT.FESTIVAL 2019


Webit Festival 2019

Ти си отговорен, активен, комуникативен и имаш страхотен интерес към бъдещето и дигиталните трансформации? Ако отговорът е да, имаш уникалната възможност да станеш част от екипа на WEBIT.FESTIVAL Europe 2019. Запознай се с глобалните лидери и иноватори, които променят света и грабни частица от безценния им опит и прозрение, които ще споделят на 5-те сцени на Webit.

Имаш възможността да получиш билет за WEBIT.Festival срещу един ден от твоето време и отдадената ти работа. Търсят се 120 доброволци, които да помогнат с провеждане на събитието в София на 14 и 15 май в НДК със заетост между 8:а00 и 19:00ч. В зависимост от възможността ти, може да избереш между 14 и 15 май кой ден да доброволстваш и кой ден да присъстваш като посетител.

На 9 май в 18:30 е обучителният ден на доброволците, на който присъствието на всички одобрени такива е задължително. Датата може да подлежи на промяна. Допълнително, на 13 май в 16:00ч отваря Webit регистрацията, която продължава до 20:00ч. Ще са нужни доброволци и по това време, тъй като повечето от посетителите идват предварително да вземат баджовете си.

Можеш да се включиш в следните дейности:

  •  Организация на WEBIT.FESTIVAL
  • Посрещане на делегатите и лекторите
  • Асистенти в залата за изложители и startups
  • Асистенти в media corner
  • Асистент фотографи.

Ако искаш да станеш част от екипа на доброволците, който помага за осъществяването на
един най-значимите фестивали за технологии и иновации в Европа – кандидатствай ТУК.
Задължително условие е да попълниш регистрационната форма и да прикачиш CV-то си
на английски език.

Webit.Foundation благодари на всички ентусиасти за желанието им да помогнат.


Новини