„Дни на кариерата“ - посетете последното издание за 2018-та година - 9Academy
Кандидатстване

„Дни на кариерата“ – посетете последното издание за 2018-та година


„Дни на кариерата“ - посетете последното издание за 2018-та година 1

„Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти 2018 – последното за годината събитие от серията „Дни на кариерата“, ще се състои на 29 ноември (четвъртък) в УНСС, София от 10:00 до 16:00ч. Официалното откриване на форума ще бъде в 10:00 часа в зала Тържествена. 82 компании ще присъстват на място с щанд, за да запознаят студентите с отворените си позиции и да им помогнат да намерят мечтания стаж или работа.

От девет години насам „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ежегодно се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели. Всяка година връстници на тазгодишните посетители получават шанса да надникнат „в кухнята“ на най-големите работодатели, опериращи в тези сектори, да научат повече за работния процес и да разберат повече за професионалната среда в България, с което да се доближат още повече до идеята с какво точно искат да се занимават и съответно какво биха работили.

Съвет към студентите: На сайта на събитието има информация за това кои са тазгодишните изложители. Ние съветваме посетители да се запознаят с тях предварително, да прочетат с какво се занимават фирмите и да погледнат какво търсят – това ще им спести много време и ще им помогне да направят правилен избор за това с кои работодатели искат да поговорят за своето кариерно развитие.

Събитието се провежда под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС и се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Всички участващи компании и пълната информация за форума може да се разгледа тук:
https://economy.careerdays.bg


Новини