Дни на кариерата на 30 ноември - 9Academy
Кандидатстване

Дни на кариерата на 30 ноември


Дни на кариерата на 30 ноември 1

Вие сте студент или завършил специалност от направление икономика? Искате да разберете новите тенденции и изискванията на работодателитe, oпериращи в сектора?

Елате на 30 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Осмото издание на изложението “Дни на кариерата“ в сектори: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области да се срещнат с компаниите – лидери в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

#Нашият съвет: В сайта ще откриете кои компании ще участват тази година. Проучете ги онлайн и си набележете тези, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Проверете за свободните им работни позиции на jobtiger.bg. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.

#Как протича: По време на изложението, ще имате възможност да се срещнете лично с представителите на компаниите изложители, които ще презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това ще ви помогне да влезете в контакт и да опознаете организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

#Защо да посетя: За да натрупате опит в провеждането на интервюта за работа; За да разберете кои са знанията и уменията, които са ви необходими в бъдеще; За да се запознаете с начина на кандидатстване за работа в реални условия; За да не се притеснявате при бъдещи срещи с работодатели; За да се запознаете лично с хората, които избират новите служители на компанията;

Може да последвате събитието в социалните мрежи:

София – 30 ноември – 10:00-16:00 ч.

Входът за всички посетители е свободен.

Събитието се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.


Новини