“Дни на кариерата” на JobTiger в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг - между 10 и 22.10.2019
Кандидатстване

“Дни на кариерата” на JobTiger в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг – между 10 и 22.10.2019


“Дни на кариерата” на JobTiger в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг - между 10 и 22.10.2019 1

За десета поредна година JobTiger организира единствения браншови кариерен форум в България в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Тази година, поради огромния интерес и възможност за развитие, за първи път събитието ще бъде проведено и в гр. Габрово. По този начин градовете, в които то се провежда стават общо четири – София, Пловдив, Варна и Габрово.

Повече от 110 компании ще търсят своите нови служители на изложението. Присъстващите ще имат възможност да се срещнат с компаниите лидери в тези сектори и да намерят стаж или ново работно място. Според официалната статистика на последните събития от поредицата “Дни на кариерата” всеки шести посетител на форума е получил предложение след среща с компания изложител или над 2000 млади хора са стартирали своята кариера от тук.

По време на “Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ личният контакт е изключително важен. Вместо да се изгубят в дългия процес на подбор на кадри, по време на изложението, младите хора ще имат възможност да осъществят пряк контакт с работодателите. Един от големите плюсове на тези срещи е, че помагат за изграждане на поведение по време на интервю и дават възможност за запознаване с реалните знания и умения, които пазарът търси. Ще има и награди за най-активните участници – денят ще завърши с превърналата се в традиция томбола.

Съвет: В сайта на събитието можете предварително да разгледате кои са фирмите участници по градове, както и да си съставите списък с Вашите фаворити. Може да обиколите всички щандове, но първо посетете най-желаните от Вас фирми и им отделете необходимото време за дискусии, а след това ако е останало време, посетете и другите компании на място.

Събитието ще се проведе: в София на 10 октомври 2019 г. в Национален дворец на културата, ет. 5; в Пловдив на 14 октомври 2019 г. в Пловдивски Панаир, Конгресен Център; във Варна на 16 октомври 2019 г. в Rosslyn Dimyat Hotel; в Габрово на 22 октомври 2019 г. в Технически университет, Библиотека.
„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, златен спонсор е LiveArea.


Новини