Изкачете се към успеха с Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг - 9Academy
Кандидатстване

Изкачете се към успеха с Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг


Изкачете се към успеха с Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 1

Интересувате ли се от новите тенденции в информационните технологии, телекомуникациите или BPO сектора? Търсите ли възможностите за кариерно развитие. Тогава се изкачете към успеха с Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг!

На 12 октомври 2017 в залите на Интерпред – СТЦ София, на 16 октомври 2017 в Пловдивски Панаир, Конгресен Център и на 18 октомври 2017 в Swiss Belhotel – Варна ще се проведе осмото издание на изложението.

Събитието ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии и телекомуникациите, да се срещнат с компаниите-лидери в секторите IT, Комуникации и BPO и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.  Събитието се посещава от множество млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подходящи за изложителите специалности и направления. Все повече посетители успяват да си намерят работа през нашите кариерни форуми. Това е и причината да се увеличава броят на фирмите изложители, които позиционират бранда си и по този начин откриват нови ценни кадри.

В сайта it.careerdays.bg/bg/students ще откриете кои компании са се записали за участие тази година. Проучете ги онлайн и си набележете няколко, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Проверете за свободните им работни позиции на jobtiger.bg. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.

По време на изложението, участващите компании се срещат лично с кандидатите и имат възможността да презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това помага на младите експерти да влязат в контакт и да опознаят организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

Регистрирайте се за участие в дискусионните панели, където представители на различни компании ще обсъдят актуални теми, свързани с пазара на труда и качествата, които се търсят у кандидатите за работа. Тазгодишната тема на панела е “Особености на ИТ кариерата“. С кои компании и специалисти може да срещнеш на дискусионните панели, може да откриеш на страницата на събитието или страницата на събитието във Facebook.

Може да последвате събитията в социалните мрежи:

– София – 12 Октомври – 10:00-18:00 ч.
– Пловдив – 16 Октомври – 10:00-16:00 ч.
– Варна – 18 Октомври – 10:00-16:00 ч.

Входът за всички посетители е свободен.

Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на iCard и TeleTech Eastern Europe.

Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

С медийното партьорство на 9 Academy, Списание Българска Наука, JobTiger.tv, Dev.bg, Karieri.bg, SKYlines, Innovator.bg, Журнал за жената, Международна награда на херцога на Единбург, expoworld, PixelMedia.bg.


Новини