Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг - 9Academy
Кандидатстване

Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг


Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 1

Деветото издание на изложението Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в споменатите области да се срещнат с компаниите – лидери в секторите и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.

Статистиката сочи, че всеки шести посетител получава възможност за интервю за работа или стаж, а последващия подбор повишава шансовете Ви да спечелите мечтаната работа!

#Нашият съвет: В сайта на събитието (https://careerdays.bg/bg/it-careerdays) ще откриете кои са 109-те компании изложители, от които 89 ще се представят в град София. Проучете ги онлайн и си набележете тези, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Проверете за свободните им работни позиции на https://jobtiger.bg. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.

Събитието ще се проведе на:

11 октомври – хотел Маринела, зала Sofia Grand, София – 10:00-18:00 ч.

15 октомври – Пловдивски Панаир, Конгресен Център – 10:00-16:00 ч.

17 октомври – Rosslyn Dimyat Hotel, Варна – 10:00-16:00 ч.

Актуални новини може да следите във Facebook страницата на Дни на кариерата! Отбележете се на създадените събития и следете информацията за вашия град.

Входът за всички посетители е свободен.

Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на форума е LiveArea, сребърен спонсор – Accenture Bulgaria, бронзов спонсор – Milestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.

 


Новини