Дискусия "Учене от ново поколение?" на 19 септември - 9Academy
Кандидатстване

Дискусия „Учене от ново поколение?“ на 19 септември


Заповядайте в Аулата на СУ от 19 часа, за да разберете повече за новите модели на учене от различни представители.

Въпреки че все още не сме дали старт на новия сезон на 9 Academy,  за всички нас – екипа на Академията, септември дава начало на много нови предизвикателства и проекти. И защото месецът „удря звънеца“ за всички ученици, а и много студенти, и ние решихме да  го отбележим със събитие, и то пряко свързано с ученето.

Попадали ли сте на класации и списъци за така наречените „професии на 21-ви век“? Забелязали ли сте колко от тях са обвързани с дигитални технологии? Замисляли ли сте се колко по-различно учим и запомняме информация днес, отколкото преди години? Как традиционните методи на обучение се доразвиват и надграждат? Колко голямо значение има интернет за образователните ни нужди, а и професионални интереси?

За всичко това, ние от 9 Academy, заедно с наши приятели и партньори, ще обърнем внимание по време на дискусията „Учене от ново поколение?“. Сред гостите ще бъдат представители на бизнеса и организации, свързани с образование. По време на събитието ще се запознаете и с представител на Алумни клуба на 9 Academy, който също ще разкаже за своя модел на учене.

Дискусията ще се проведе на 19 септември (вторник) от 19 часа в Аулата на СУ „Свети Климент Охридски“.

Подробности очаквайте и на Facebook страницата на 9 Academy.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация ТУК.


Новини