„Директни продажби чрез E-mail – Демонстрация“ - E-mail маркетинг конференция на 28 ноември - 9Academy
Кандидатстване

„Директни продажби чрез e-mail – Демонстрация“ – E-mail маркетинг конференция на 28 ноември


Имейл-маркетинг конференция на 28 ноември

На 28 ноември 2014г. ще се проведе  първата в България имейл маркетинг конференция. Тема на събитието ще бъде „Директни продажби чрез e-mail – Демонстрация“ и ще се състои в зала София, „Кемпински хотел Зографски“. Организатор е Георги Христулев – основател на Web Direct и на Игрите на успеха.

Конференцията ще бъде разделена в 3 модула, в които участниците ще получат знания за това как да прилагат най-ефективните методи за продажби през интернет.

Основеният  акцент на конференцията ще бъде насочен към практическата страна – участниците ще получат демонстрация на това как работи имейл маркетингът. Освен това ще бъдат представени теми като непоискани и поискани съобщения, защитени софтуер и сървъри, защита на личните данни, начини за събиране на e-mail контакти и правила за писане на продажбени текстове.

Най-новите изменения в Закона за защита на потребителите ще бъдат представени от експерт от КЗП (Комисията за защита на потребителите). Темата му е „Договори извън търговския обект и договори от разстояние. Изменение в Закона за защита на потребителите от 25.07.2014 г.  (Всеки, който продава онлайн ще бъде засегнат)“.

Ще бъдат анализирани и конкретни данни от практиката – предварително пусната специално за целта благотворителна имейл маркетинг кампания за Фондация „Мечти в действие“ и проекта им WishBox.

В подкрепа на WishBox, ще бъдат дарени 10 лева от всеки закупен билет за конференцията.

Лектори на събитието ще бъдат едни от най-добрите специалисти в областта на имейл маркетинга:

Лектори на е-mail marketing конференцията ще бъдат Георги Христулев, Невяна Коева и Алекс Попов.

 

Георги Христулев – реализирал над 3000 успешни кампании за над 400 клиента, който също така е и организатор на конференцията.

Невяна Коева – създател и основател на първият български софтуер за и-мейл маркетинг.

Алекс Попов – първият българин, завършил най-високата степен в НЛП – НЛП треньор, лично при Д-р Ричард Бандлър и първия експерт по изготвяне на хипнотични рекламни послания в България.

Ако искате да бъдете сред първите, които успешно продават чрез имейл маркетинг, може да се запишете тук: http://email-conference.com/reg/9A

 

Вижте и видео с организатора на събитието за SocialEvo.net:

 

 

 

 


Новини