Дигиталният кариерен форум “Младите могат“ и предизвикателството на 9Academy - 9Academy
Кандидатстване

Дигиталният кариерен форум “Младите могат“ и предизвикателството на 9Academy


Стартира първият дигитален кариерен форум в България "Младите могат"

Онлайн платформата за млади професионалисти http://www.jobio.me стартира първия дигитален кариерен форум в България „Младите могат“.

Форумът се отличава с това, че кандидатстващите за работа имат възможността да се включат в зададени от компании предизвикателства – отговор на конкретен въпрос или казус. Начинът за включване също е различен – осъществява се благодарение на 2-минутен видео запис от страна на младите професионалисти.

Така компаниите ще бъдат улеснени, а кандидатите ще имат по-добра възможност да представят уменията си по нетрадиционен начин.

Могат да участват всички, които се стремят към личностно и професионално развитие.

„Младите могат“ цели да превърне търсенето на работа в ефективен процес, като даде увереност на младите професионалисти да спечелят доверието на работодателите.

Всеки, който желае да участва в дигиталния форум, трябва да се регистрира и да попълни своя профил в jobio.me. След това може да разгледа и избере предизвикателство на jobio.me/challenges, към което да запише видео в рамките на 2 минути. Записът се качва в YouTube, а линкът се поставя в специално поле на сайта на Jobio.

Сред предизвикателствата ще откриете и това на 9Academy. Екипът търси своя нов 9Academy ентусиаст.

Той ще трябва да отговори на въпроса „Кои са трите компетенции на бъдещето“, като получава възможност да се запознае с изявени специалисти в различни браншове, да работи с много и различни хора, да усъвършенства своите умения, да пише статии за блога, но повече за това вижте на: http://jobio.me/bg/jobquest/106/.

 

 

 

 


Новини