DEV.BG All In One 2021: сблъсък на настоящето и бъдещето
Кандидатстване

DEV.BG All in One 2021: сблъсък на настоящето и бъдещето


DEV.BG All in One 2021

Да, настоящето е достатъчно вълнуващо и интересно само по себе си. Промените, които се случват в обществото ни на дневна база понякога ни се струват повече, отколкото можем да понесем. Има обаче една сфера, която не е спирала да се развива с главоломни темпове от дълго, дълго време. Това е IT секторът, който продължава да ни изненадва с по-голямата си близост с бъдещето от тази с настоящето. IT обществото у нас обича да бъде предизвиквано от технологичния подем и точно затова в тази статия ще Ви срещнем с едно от събитията, които всяка година вдигат представите ни за сектора на следващото ниво.

DEV.BG All in One е годишна конференция, която събира много и разнообразни лектори от IT сферата, които ни срещат с едни от най-бързо развиващите се проекти както в България, така и в чужбина.

Тази година събитието отново ще бъде онлайн, ще се проведе от 27 до 28 август и ще бъде напълно безплатно. Единственото, което Ви трябва за участие, е регистрация.

Виж повече: Кандидатствай за Сезон 9 на 9Academy

Темите и лекторите все още са в процес на обявяване, като всяка седмица до събитието може да очаквате информация за новите имена в звездния списък. Ето кои теми са известни към този момент: 

  • “Новата битка в Космоса. А България?”
  • “Крипто щурм: От България до Луната”
  • “Защо много продукти се провалят? Заради продуктовите мениджъри.”
  • “Криптографски методи и машинно обучение.”
  • “Пълноценен живот след 100 – научна фантастика или био-революция?!”
  • “Принципи на организациите на бъдещето”
  • “Икономика на “Аз-а” или работата в търсене на себе си.”
  • “Влиянието и ролята на технологиите върху промените в климата” 
  • Крипто щурм: От България до Луната. 

Освен от феноменалните теми обаче останахме впечатлени и от звездния отбор от лектори на събитието. От доказани професионалисти като Стефан Добрев и Ивайло Братоев от ST6, през Александър Починков от също добре познатите Ви Nexo, та чак до доц. Милена Георгиева от БАН – опитът и знанието не познават граници. Така DEV.BG ни срещат с много и различни личности, които ще разширят мирогледа ни още повече.

Освен темите на различните лектори обаче, сблъсъкът между бъдещето и настоящето е основната тема на DEV.BG All in One.

Този въпрос вълнува не само IT обществото, а обществото ни в цялост и затова с нетърпение чакаме конференцията, за да разберем накъде се движим като хора, като социум и като човечество. 

Икономика, криптовалути, био-революция и влиянието на технологиите върху хората, както и влиянието на хората върху технологиите – това са само част от идеите, които ще бъдат разгърнати на DEV.BG All in One. За да следите кои ще са следващите лекции, както и кои са лекторите, може да следите събитието на DEV.BG във фейсбук или на сайта на Конференцията. 

Искате да научавате първи за други страхотни възможности? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Новини