Боян Бенев и Стив Кайл за ролята на комуникациите на третата публична лекция, организирана от 9 Academy - 9Academy
Кандидатстване

Боян Бенев и Стив Кайл за ролята на комуникациите на третата публична лекция, организирана от 9 Academy


“The role of communication” е третата от серията публични лекции, които 9 Academy инициира. Темата ще бъде дискутирана от предприемачите Боян Бенев и Стив Кайл.

Събитието ще се състои на 11 декември (сряда) от 16.00 ч. в зала “Голяма конферентна” на Университет за национално и световно стопанство (УНСС). Лекцията ще бъде на английски език.

Опитът на лекторите е повече от вдъхновяващ.

Началото на професионалния път на Боян Бенев е изключително интересно – на 12 години започва да печели първите си пари, на 16 – регистрира първата си фирма във Великобритания, а на 23 години списание Start Your Business Magazine го обявява за най-успешния млад предприемач във Великобритания.

В момента Боян Бенев е водещ на предаването „Неделя по 3” по БНТ. Въпреки новата си роля пред камера, остава предприемач по душа. Съчетава работата си в телевизия с маркетинг консултации. Повече за това, може да прочетете в интервю на Бенев за рубриката „Пресечна точка: журналисти и ПР-и” на M3 College.

Стив Кайл е изпълнителният директор на софтуерната компания MammothDB. Негова цел е „креативното достигане на лимитите в маркетинга, продажбите и предприемачеството за подобряването на бизнеса и създаването на голямо въздействие върху обществото ни”.

Роден в Австралия и завършил психология в САЩ, Кайл в момента живее в България. Бил е главен изпълнителен директор на Sciant AG – най-голямата българска компания за софтуерни приложения. Благодарение на него компанията се увеличава с повече от 300 души, като отваря офиси и във Виетнам.

Повече за 9 Academy и как да кандидатствате ще разберете след края на лекцията, а преди това на официалния сайт на академията.


Новини