Бизнесът в Действие 2019 - инициатива на AISECS - 9Academy
Кандидатстване

Бизнесът в Действие 2019 – инициатива на AISECS


Бизнесът в Действие 2019 - инициатива на AISECS 1

По данни на НСИ безработните младежи в България са 40+ хиляди. В AIESEC забелязват колко трудно е за един младеж да започне стаж или работа в компания, поради липса на практически опит или меки умения.

Затова AISECS създават събитие, което да помогне на студентите да натрупат опит и знания – Бизнесът в Действие 2019.

За 14-та поредна година младите хора ще получат възможност да се свържат с бизнеса и да приложат наученото в университета на практика, решавайки казуси на различна тематика. Чрез казусите те ще успеят да се запознаят с ежедневните проблеми, с които се сблъсква една компания и накрая ще получат сертификат. Казусите ще се проведат на 14-ти, 19-ти, 20-ти и 21-ви април в централите на PwC, DHL, Emag, EY, Orbico, Raiffeisenbank, TTEC, Coca-Cola HBC, B EYE, AIG, ITR Services и Baumit.

Откриването ще бъде на 13-ти април в Интер Експо Център и тогава младежите ще могат да чуят специалисти в сферата на Предприемачеството, Корпоративната среда, Фрийлансинга и Персоналното развитие, както и да създадат социални контакти.

Събитието до момента е успяло да помогне за развитието на 1800 младежи в България. Ето какво споделят Иван Цонев и Стефан Григоров за тяхното BiP приключение:

“Няма по-голямо предизвикателство, от това да решиш реален проблем на международна компания. Предизвиквам те на BiP 2019.”

“BiP те пренася в друг свят, където освен да се запознаеш с нови хора, можеш да говориш за идеите и мечтите си спокойно, без някой да ги осмее.
Какво бих казал наистина: Защо да не участваш? Възможностите се откриват пред теб, когато го търсиш.”

Всеки на възраст между 18-30 години може да се включи напълно БЕЗПЛАТНО (http://bit.ly/bip2019), а повече информация за събитието може да открие тук: https://www.facebook.com/events/2246752808722415/


Новини