Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България - 9Academy
Кандидатстване

Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България


Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България 1

Това ще се случи в семинарната програма на “Кариера в България. Защо не?” на 20 септември 2018 в Интер Експо Център, София

Дискусионни панели с опитни мениджъри, предприемачи и успешни професионалисти в разнообразни сфери ще са част от най-голямото кариерно събитие за българи с международен опит.  Кариера в България е ежегоден форум, специално организиран за сънародниците ни, които са работили или учили в чужбина. Единадесетото издание предлага нови кариерни възможности, вдъхновение и полезни контакти.

Семинарната програма се осъществява с подкрепата на Streamer.BG. Присъствието на събитието е безплатно и изисква предварителна регистрация.

Програмата ще стартира с дискусия на тема “Има място за бизнес лидери” с Maрия Атанасова, мениджър на дигиталния екип 7Talents, част от „Нетинфо”, Георги Кърлев, Директор на центъра за върхови постижения в GfK и Даниела Лефтерова, мениджър на екип в IBM.

Следва практична работилница “Как да избера точното място за професионалното си развитие”, която ще бъде водена от специалисти на HRS Bulgaria.

Вторият панел е “Как Европейският съюз намери своето място в България”. В него Андреа Примц от Словения, Вибке Байхе от Германия, Тим Гюбел от Белгия и Франческо Фордиани от Италия ще говорят как и защо са решили да се развиват в страната ни. Модератор на дискусията ще бъде Бойко Благоев, представител от Европейската комисия в България.

Следобеда ще последва панелът “Има място за кариера и извън София”. В дискусията за възможностите за професионално развитие извън столицата ще се включат Деян Иванов, главен пивовар от българската крафт бира – Glarus, Калин Вълчев от БОН и Руслана Хубенова от Еконт. Модератор ще е Венко Добрев от сайта за добри новини Успелите.

Следва практична работилница “Как да спечелите ново работно място и каква роля има езикът на тялото” с Ели Стойнева от Top Skills Recruitment

В “Има място и за други професии” ще се включат писателят Захари Карабашлиев, адвокат Илия Грозданов и ултрамаратонецът Краси Георгиев. Те ще говорят за по-нестандартните професии и начинът да се реализираш в България с една от тях. Модератор на дискусията ще бъде Петя Кертикова – журналист, тв водещ  и основател на рубриката “Завърналите се”.

Програмата ще завърши с темата “В бъдещето има място” с модератор Дарина Черкезова от Кариери. Участници в панела свързан с иновации ще са Анна-Мари Виламовска от Работещи идеи, Мартин Димов, директор Data Science в Gemseek и предприемачът Христо Нейчев от Tryad Games.

През целия ден посетителите на събитието ще могат да се възползват и от различните дейности в нетуъркинг зоната на форума. Освен да се запознаят с други българи с опит от над 80 различни държави, те ще могат да  се срещнат с компании в тесен кръг по време на campfire sessions. С подкрепата на HRS Bulgaria и Top Skills Recruitment посетителите ще могат да си направят безплатно кариерна консултация, проверка на CV и тест за определяне нивото на владеене на език.

Форумът е специализиран за българи, които са работили или учили в чужбина, включително студенти, участници в програмата Еразъм или други дългосрочни обмени. “Кариера в България. Защо не?” е безплатна за всички, като е необходимо желаещите да присъстват да си направят предварителна регистрация със CV или linkedin профил на www.karieravbulgaria.com

 


Новини