"Бизнес Буря" ще се развихри в София на 8 септември - 9Academy
Кандидатстване

„Бизнес Буря“ ще се развихри в София на 8 септември


"Бизнес Буря" ще се развихри в София на 8 септември 1

На 8-ми септември в София за първи път ще се проведе откриващото издание на Бизнес Буря. Серия от интерактивни и уникални по рода си бизнес събития, които ще бъдат провеждани в различни столици от цяла Европа и ще обединяват в себе си Специализирани Бизнес Обучения, Емоционални и Интерактивни Преживявания, Форум на Бизнес Експерти, Уъркшоп-Коктейл, а също така и Революционни Идеи с цел да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво.

Събитието е предназначено за Директори на Компании, Лидери на екипи, Ръководители на Фирми, Собственици на Бизнеси, Предприемачи, Обществени Лидери, Мениджъри и Професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат е посветен на Малкият и Среден Бизнес, Стартъпи и Корпорации.

По време на събитието ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Събитието има за цел да превърне смелите идеи, интерактивни бизнес преживявания и продуктивни резултати в реалност, вместо да ги предаде като поредният монолог в лекционен формат.

Международният Лектор и Executive Coach, Саймън Бъкнал, който идва за иданието специално от Лондон, ще бъде гост тренер за първата Бизнес Буря.
Той ще проведе 4 Интерактивни Мастър Обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света, а именно:
The Red Hod Elevator Pitch (как да защитаваме и представяме инвестиционните си идеи и ипроекти);
Public Speaking Masterity (Всяка история която искате да ви носи пари и успех, трябва да вдъхновява, удивява и завладява хората);
Business Storytelling (как да изстреляме бизнеса си до нови висоти със силно въздействаща бизнес история. Маркетинг, Продажби, Преговори – всичко в едно);
Communication Secrets (как да даваме живот на идеите, проектите и екипите си чрез правилната комуникация от всякакъв характер).

През 2007 година в САЩ  се провежда финалът на състезанието за Публични говорители. Саймън  е отличен в топ 20 от общо 26 хиляди участници.
Международният лектор е консултирал над 30 000 Мениджъра, Директори на Компании,  Предприемачи, Бизнес  Лидери и Специалисти в различни  сфери, сред които лидери на компании листнати на Лондонската Стокова Борса – FTSE 100, компании в листата на Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи,Стартъп компании и много други.

Саймън е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Украйна, САЩ, Япония, Обединените Арабски Емирства, Пакистан, Кувейт и много други. Неговите умения и доказани резултати са видни при работата му с широко портфолио от компании, някои от които – General Electric, The Atlantis Palm – Дубай, Shell, London Business School и много други.

Кариерата на Саймън се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е работил с много бизнес професионалисти и компании от различни индустрии. Акцентите падат върху изграждането на корпоративна стратегия на компания от т.н. сини чипове, израстващи бизнеси и много други.

Също така, Саймън е често канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, бизнес сторителинг, дебатиране, и презентационни умения в предавания на световната медия BBC World News, радио BBC Лондон и новинарският блог на Channel 5, както и в бизнес медии базирани в Близкият Изток.

По време на събитието ще се проведе и Форум на Бизнес Експерти, в който ще вземат участие известни и отличени Български Предприемачи и Бизнес Лидери. Участниците ще имат възможността да присъстват на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии. Към момента специални гости на Форума ще бъдат Светлин Наков, основател на СофтУни и Марина Стефанова от Експерт по КСО при Глобалният Договор на ООН. Скоро ще бъдат разкрити и останалите специални гости, експерти в различни бизнес области, които ще вземат участие в Интерактивният Бизнес Форум.

Събитието ще съчетае в себе си цялостната концепция на една „буря“ и ще стимулира сетивата на участниците през призмата на различни интерактивни/бизнес преживявания, с цел да ги предизвика под различна форма и да достигне до максимални нива на полезен резултат след края на събитието.

За подробности: business-storm.com/
Билети: en.xing-events.com/TheBusinessStorm.html
Промокод за 10% отстъпка от цената на билета: 9ACADEMY


Новини