Безплатни бизнес лекции във Варна - 9Academy
Кандидатстване

Безплатни бизнес лекции във Варна


Безплатни бизнес лекции във Варна

За всички студенти и жители на град Варна месец януари започва с отлична възможност за напълно безплатни бизнес обучения. Лекциите ще се проведат в Beehive Co-working Space Varna – бул. Генерал Колев 54 (на ъгъла с бул.Цар Освободител“). Обученията ще дадат на присъстващите знания, свързани с лидерството, стартъпите, бизнес плановете и проектния PR.

Първата лекция на тема „Лидерство – Как да бъдем по-ефективни в управлението и мотивирането на хората”ще се проведе на 5 януари от 19.00 ч. Лектор е Георги Найденов, бизнес експерт по мениджмънт на малки и средни фирми. Той ще представи кои са основните характеристики на лидерството и как трябва да се развиват на практика.

На 16.01.2015г. от 19.00 ч. ще се проведе обучението “Техники за подобряване на паметта”, с което ще се запознаете с науката мнемоника, благодарение на която можете да ускорите процеса на учене и по-бързо усвояване на информация. Лектор е Веселина Томова, преподавател по скоростно учене.

Третата поред лекция на 23.01.2015г. ще бъде на тема “Краудфъндинг за стартиращи бизнеси и организации”, а нейн лектор ще е Светлозар Найденов. Обучаемите ще се запознаят с примери от цял свят за стартъпи, както и с възможностите в България за реализиране на бизнес идеи и как да ги намерим – чрез стартъп, бизнес ангели, фейсбук, crowdfunding, crowdsourcing, общини, НПО, фирми и други организации. Лекцията стартира в 19.00ч.

Последната лекция от серията безплатни обучения ще се осъществи на 31.01.2015 г. (събота)  от 14 ч. и ще разгледа т.нар. “Проектен PR”. Лектор ще бъде Марица Гърдева – PR-специалист и регионален координатор на Асоциацията на специалистите по комуникация в общините (АСКО) за Варна, Добрич, Бургас и Шумен.  Тя ще представи начините за привличане на публики, основните грешки при промотирането на проекти, както и общуването с медиите по време на проекта и след приключването му.

Може да потвърдите Вашето присъствие на безплатните лекции във фейсбук страницата на Beehive Co-working Space Varna.

А за всички, за които гр. Варна е далеч или просто не могат да присъстват, организаторите са предвидили видеозапис от първата лекция, който ще се разпространи до края на седмицата.


Новини