Бъди ПРОМЯНАТА в живота на децата у нас - 9Academy
Кандидатстване

Бъди ПРОМЯНАТА в живота на децата у нас


За участие в ПРОМЯНАТА трябва да опишете свое иновативно и работещо решение и да отговорите на няколко въпроса в онлайн формуляр.

Ако притежавате предприемачески дух и силна мотивация, и имате иновативна идея как да постигнете ПРОМЯНА в живота на деца и младежи до 18 години, може би Вие сте следващият победител в конкурса на  Нова Броудкастинг Груп и Фондация Промяната (част от мрежата на международната фондация Reach for Change).

Целта на конкурса ПРОМЯНАТА е да подобри живота на децата в България, откривайки мотивирани социални предприемачи и помагайки им да осъществят идеите си на практика.

Първите две издания на конкурса дадоха шанс на 10 проекта да покажат реални резултати, а с третото издание на надпреварата нови трима социални предприемачи ще осъществят идеите си за осигуряване на по-добро бъдеще на децата у нас. Победителят и двама финалисти ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година. Той включва финансова подкрепа, професионални съвети и насоки, достъп до международната мрежа на инициативата, както и широко медийно отразяване. Победителят ще получи и безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от двамата финалисти – по 15 000 лв.

Освен това 20 от кандидатствалите социални предприемачи ще получат бизнес обучение и насоки в Акселератора на ПРОМЯНАТА, чрез който участниците могат да подобрят проектите си преди да продължат в конкурса.

За участие в ПРОМЯНАТА трябва да опишете свое иновативно и работещо решение и да отговорите на няколко въпроса в онлайн формуляра, достъпен на сайта на конкурса http://novatv.bg/gamechangers.

Срокът за кандидатстване е до 20 май 2016 г.  За участие могат да се запишат както физически лица, така и организации с нестопанска цел.

Повече информация за конкурса може да намерите на Facebook страницата на Reach for Change Bulgaria – Промяната, както и на сайта – http://novatv.bg/gamechangers.

 


Новини