ARC Academy с нова онлайн програма “Game Dev Fundamentals Online” и конкурс за стипендии - 9Academy
Кандидатстване

ARC Academy с нова онлайн програма “Game Dev Fundamentals Online” и конкурс за стипендии


Game Dev Fundamentals Online

ARC Academy подкрепя младите таланти в цяла България да развият своя творчески потенциал и да се ориентират професионално в гейм индустрията. Създадоха цялостна програма “Game Dev Fundamentals Online”, която е в изцяло нов, гъвкав и практически ориентиран онлайн формат. 

Приемът по програмата вече е отворен, а крайният срок за записване е 28 февруари 2021.

Само до 6 декември обаче е срокът за участие в конкурса за стипендии по програма “Game Dev Fundamentals Online”. Той дава възможност на трима кандидати да спечелят стипендия за 50% от сумата за обучението си. Пълна информация за конкурса за стипендии – в уебсайта на ARC Academy.

Какво ще изучават студентите в онлайн програмата “Game Dev Fundamentals Online”?

Програмата е фокусирана върху различни похвати от визуалните изкуства, които служат за разказване на истории и изграждане на герои и светове в мобилните и видео игрите. Целта на обучението е студентите да придобият практически умения, съобразени с очакванията за старт на кариера в гейм индустрията. Това е и причината да разделим програмата на три специализирани сфери – Game Design, Concept Art (2D Art) и 3D Modelling (3D Art), като всеки студент може да избере профила, който отговаря на неговите интереси, таланти и желание за професионално развитие. Екипът на ARC Academy ще напътства всеки кандидат, за да избере правилната посока, в която ще развие професионално своите умения и талант.

Повече за програмата можете да научите тук: https://arc.academy/bg/programi/game-dev-fundamentals-online/programa/#program

Онлайн обучението по програма “Game Dev Fundamentals Online” освен видео лекции включва и индивидуални задачи, последвани от дискусии и онлайн срещи на живо с преподавателите, в които студентите ще получат персонална обратна връзка и насоки. Крайната цел е всеки студент да намери своята роля в процеса на създаване на игра и да изгради портфолио, необходимо за старт на кариера в гейм индустрията.

ARC Academy с нова онлайн програма “Game Dev Fundamentals Online” и конкурс за стипендии 1

За да кандидатствате по програма “Game Dev Fundamentals Online”, трябва да изпратите:

  • Портфолио, съдържащо ваши работи или проекти. Освен рисунки, това могат да бъдат модели, дизайни, идеи за игри или реализирани такива, креативни текстове и др.
  • Mотивационно писмо, в което да опишете своите интереси, творчески и професионален опит (ако има такъв) и вашата мотивация за обучение в “Game Dev Fundamentals Online”.

След това екипът на ARC Academy ще се свърже с Вас за онлайн интервю, в което да разкажете повече за вашите цели, мотивация и интереси, както и заедно да направите план за кариерното ви развитие.

Цената за целия курс на обучение е 950 € (с включен ДДС). Има възможност за разсрочено плащане и за потребителски кредит, с помощта на партньор на ARC Academy.

В програмата “Game Dev Fundamentals Online” предстоят още много интересни активности – гост-лектори, които ще говорят на актуални теми, свързани с гейм индустрията, както и виртуални турове в някои от най-големите гейм студиа, партньори на ARC Academy.


Новини