3 български проекта с отличие за най-добри събития от 2015 година в международния конкурс Eventex Awards - 9Academy
Кандидатстване

3 български проекта с отличие за най-добри събития от 2015 година в международния конкурс Eventex Awards


Международните награди за събития Eventex Awards обявиха победителите в шестото поредно издание на престижния годишен конкурс. Сред тях има 3 български проекта в 7 от общо 19 категории.

Международните награди за събития Eventex Awards обявиха победителите в шестото поредно издание на престижния годишен конкурс. Сред тях има 3 български проекта в 7 от общо 19 категории.

Eventex Awards се провеждат от 2011 г. и се превръщат в единствените световни награди за събития, които годишно отличават професионализма в индустрията в световен мащаб.

С най-много престижни статуетки си тръгнаха представителите на немската верига за бързооборотни стоки Лидл с 4 втори и една първа награда. Те станаха победител в категория Best Cause Event с проекта  “Дайте шанс на балканката”, с който зарибиха реките на България с 212 000 балкански пъстърви за последните 3 години. Същият проект се класира на второ място в категория Best Sustainable Event.

Първи подгласник в категориите Event of the Year, Best Brand Engagement Event и Best Experiential Event компанията стана с проекта “Тайната на петата стихия”- ексклузивна вечеря с 360-градусов 3D мапинг, организирана по повод 5-годишнината на компанията.

Второ място в категория Best Fundraising Event спечели фондация “За Нашите Деца” с проекта “Вечер на добродетелите” – най-голямото благотоврително събитие на фондацията с шест успешни издания и набрани средства над 500 000 лв.

Българската ПР агенция PR Care, специализирана в сферата на здравеопазването, спечели втора награда в категория Best Campaign с информационната кампания „Открито за скритото“, посветена на хората, страдащи от рядкото, но тежко и болезнено автоимунно заболяване – гноен хидраденит.

 

Повече за наградите Eventex Awards: http://eventex.co/eventawards2015/

 


Новини