9Academy - сезон 7 или ново начало? - 9Academy
Кандидатстване

9Academy – сезон 7 или ново начало?


9 Аcademy се случва и преди всичко благодарение на разнообразието от хора, интереси, опит, нагласи и мироглед на тези, които са част от нея.

„Изминаха 6 сезона и е време за 7-ми“…бихме казали, ако обявявахме това през юли, заедно с некратката регистрационна форма за кандидатстване.

По време на тези 6 сезона за всички нас, които бяхме въвлечени в каузата на 9Academy, имаше безброй ценни преживявания, научени уроци, създадени нови приятелства и бизнес контакти.

Изминаха 6 сезона…, но нещата се променят и вярваме, че е дошло време да си дадем възможност за нови инициативи и проекти, с които ще продължим да развиваме настоящата общност от алумни, лектори, партньори и екип, но и да я разгърнем в нови посоки и да привлечем нови групи от хора.

След не малко и не кратки разговори решихме, че 9Academy в този формат в този вид е дошло време да бъде преустановена. Това не е край, а промяна.

Пишем това с благодарност към всички, с които работихме заедно, към всеки един, който и бил част от Академията и е допринесъл тя да става все по-добра и надграждаща уменията! Благодарим за времето, енергията, знанията и усилията, с които всички допринесоха за развитието на тази общност. Това е безценно и вярваме, че и занапред ще виждаме резултатите от общата ни работа за подобряване на средата!

Фондация „ДЕВЕТ“ ще продължи да прави неща за настоящата общност от алумни на 9Academy, но ще се обърнем и към тотално нови за нас групи от хора. Тепърва ще споделяме информация за новите проекти, над които работим.

Продължавайте да ни търсите за всякакви поводи и начини да сме си взаимно полезни и заедно да продължим да създаваме интересни и вдъхновяващи събития,  обучителни продукти и инициативи.


Новини