9Academy с участие в БГ Сайт 2014 - 9Academy
Кандидатстване

9Academy с участие в БГ Сайт 2014


Гласувайте 9Academy на бг сайт 2014

Стартира гласуването за петнадесетото издание на най-престижния уеб конкурс в България БГ сайт 2014. Всеки, който иска да даде своя глас в различните категории може да го направи до 3 ноември на http://www.bgsite.org/votepublic/.

Малко преди да навърши първата година от създаването си 9 Academy ще вземе участие в значимия конкурс. Категорията, в която е номинирана академията в девет кръга, е Кауза. Събитие. Общност. Това е и една от категориите с най-много номинации – тридесет сайта, но каузата да срещнем младите с деветте кръга на бизнес успеха е доста голяма, а общността от млади и отговорни професионалисти постепенно се увеличава.

Гласовете на публиката се оказват доста важни и в никакъв случай няма да бъдат маловажни. Крайното формиране на оценката на всеки сайт ще бъде в съотношение 60/40. Почти половината от оценката се пада отговорност на публиката, но все пак тежестта пада върху журито.

От всяка категория ще бъдат избрани трите най-добри проекта, като това ще се случи между 22 и 30 октомври. От всеки три ще бъде излъчен победител във всяка категория между 31 октомври и 3 ноември. Официалната церемония, на която ще бъдат обявени победителите ще се състои на 6 ноември от 19 ч. в залата на кино „Люмиер”, до НДК.

С всяко изминало издание БГ сайт добива все по-голяма популярност и има все повече номинирани сайтове. Освен в категория Кауза. Събитие. Общност., традиционно броят на кандидатите е голям и в категория Корпоративен сайт. Битката ще е оспорвана също и в  Млади уеб таланти, Институционален сайт и Електронна търговия. Останалите категории са също традиционно интересни Медии, Блог, Кариери, Образование и наука, Цялостно онлайн присъствие и Култура и изкуство.

Може да гласувате до 03 ноември тук: http://www.bgsite.org/votepublic/

 

 

 


Новини