„9-те игри на бизнес успеха“ – нетуъркинг по нов и интересен начин - 9Academy
Кандидатстване

„9-те игри на бизнес успеха“ – нетуъркинг по нов и интересен начин


След като първото събитие „9-те игри на бизнес успеха“ създаде голям интерес и премина вълнуващо, второто такова ще се състои на 31 март от 19:30 ч. в Essence Center (ул. „6-ти септември“ 37).

След като първото събитие „9-те игри на бизнес успеха“ създаде голям интерес и премина вълнуващо, второто такова ще се състои на 31 март (вторник) от 19:30 ч. в Essence Center (ул. „6-ти септември“ 37): http://9academy.com/9-igri-na-biznes-uspeha/ 

Фондация „ДЕВЕТ“ и Митко Симидчиев Ви канят да се присъедините към нетуъркинг събитие в необичаен формат.

 

Каква е връзката между настолните игри и нетуъркинга?

Понякога хората се чувстват некомфортно да започнат разговор с непознати. А това се оказва и още по-трудно, когато се отнася до бизнес. Но за да развиваме бизнес контактите си, е необходимо да се запознаваме постоянно с нови хора и да създаваме взаимоотношения с тях.

„9-те игри на бизнес успеха“ Ви предлагат да започнете да правите това по-добре, благодарение на настолните игри. С помощта на Митко Симидчиев, който вече 8 години се спрециализира в използването на настолни игри за развитието на бизнес умения, ще откриете как да развиете по-лесно умения като преговори, управление на ресурси, свободна комуникация с непознати.

 

Защо да се присъедините?

За да се усъвършенствате, за да се запознаете с нови хора и не на последно място – за да се забавлявате.

 

Цената за участие е 15 лв., като в нея са включени: пространство за нови контакти, фасилитирана от специалист игра, храна и напитки.

Запазете своето място още сега, защото местата са с ограничен брой: http://9academy.com/9-igri-na-biznes-uspeha/

 


Новини