9 Academy успява да обедини различни бизнеси в името на младите хора - 9Academy
Кандидатстване

9 Academy успява да обедини различни бизнеси в името на младите хора


9 Academy успява да обедини различни бизнеси в името на младите хора 1

Бизнес академия 9 Academy отбеляза своето начало с публична среща, на която организаторите представиха идеята, целите, мисията на академията, както и етапите на провеждане.

В академията ще бъдат приети 50 участници, които ще преминат през девет модула на обучение, даващи познания в областите предприемачество, маркетинг, финанси и счетоводство, HR, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/ IT, продажби.

“Академията цели да изгради лидерски и управленски качества в участниците и да даде примери как работи една успешна бизнес организация. Да изгради самочувствието им чрез получаване на базови знания в деветте области.” обясни Байчо Георгиев, ръководител на Бизнес клуб УНСС.

Всеки може да кандидатства свободно в 9 Academy, като един от най-важните критерии при селектирането на кандидатурите ще бъде мотивацията на участниците и как те виждат полезността на академията за бъдещото си развитие.

“Най-добрите са тези, които трябва да бъдат поощрявани и най-добрите са тези, които ще завършат академията. За нас е важно да имат мотивацията и желанието след като преминат академията да продължат да се развиват.” допълни Байчо Георгиев.

Кандидатстването в 9 Academy е възможно на сайта на академията – www.9academy.com до 11 декември 2013 г. Обучителната програма стартира от януари и ще приключи в края на месец май 2014 г. В нея изключително много ще се заложи на индивидуалната обратна връзка за участниците. Те ще работят с екип от обучители, който ще организира техните индивидуални и групови задачи и ще изгради цялостния цикъл на обучението им.

На откриването присъстваха част от бъдещите лектори на академията:  Георги Малчев, Христо Попов, Милена Стратиева, Ивелина Манова, Александър Попов.

Те споделиха мотивацията си да се включат в обучението така:

“9 Academy успява да обедини различни бизнеси в името на младите хора, които искат да се развиват.” подкрепи идеята Милена Стратиева (Мениджър образование на M3 College).

“Никой не вярва вече в CV-тата… 9 Academy е страхотен начин да покажeте в един реален формат, че сте различни и че можете.” сподели Георги Малчев (съдружник във водещата дигитална агенция ilyan.com)

“Ако имаме шанс да създадем богата държава, това сте вие младите хора в тази зала. Опитът се трупа с време, а времето е най-ценният ресурс, който имаме. Моята мотивация да отделя от времето си за 9 Academy е да се опитам да споделя от моя опит и да ви помогна на вас, които сте бъдещето.” каза Христо Попов (предприемач и изпълнителен директор на “100% Think Fresh”)

Организаторите обявиха следващите публични срещи, които академията организира по време на периода за кандидатстване.

На 28.11.2013 г. (четвъртък) от 18 ч. в Нов Българси Университет (Втори корпус) зала 110, ще се състои първата публична лекция организирана от 9 Academy. На нея предприемачът Христо Попов ще говори на тема “Добрата идея ли е ключът за успешен бизнес? А каква е ролята на парите и стремежът да ги имаме?”.

Неслучайно първата среща организирана от 9 Academy е с един от най-вдъхновяващите предприемачи в България. Тя е препратка към първия модул от обучителната програма, който ще положи основите на добрия бизнес модел и ще даде насоки къде и как да се търси финансиране.

Благодарение   Socialevo.net , наш медиен партньор, снимки от събитието може да разгледате тук.

По-интерактивен начин може да разберете повече информация за 9 Academy от презентацията от официалното откриване и представяне на академията.


Новини