9Academy с представяне на Международна конференция “Инструменти за привлекателно образование” - 9Academy
Кандидатстване

9Academy с представяне на Международна конференция “Инструменти за привлекателно образование”


Международна конференция "Инструменти за привлекателно образование"

Международна конференция “Инструменти за привлекателно образование” се проведе от 31 октомври до 02 ноември  2014 г. в Интер Експо Център. Тя е първата международна конференция, част от проекта Teamwork, Training and Technology Network (TTTNet).

Участие в конференцията взеха над 200 участници, сред които чуждестранни лектори, преподаватели и ученици. Тяхната обща цел е да се ползват иновативни образователни практики и инструменти за преподаване на природни, инженерни и точни науки в училище.

9 Academy също бе представена в международната конференция. Байчо Георгиев, един от основателите на Академията, обясни малко повече за неформалното образование и какви са предимствата, които предоставя, чрез историята и опита на 9 Academy. Той акцентира върху опорните точки на академията: caringsharingfun.

Айдън Мехмед, който работи за развитието на международни партньорства на Академията, представи екипа и лекторите, които са доказали се имена в различни сфери, и обясни как деветте модула дават ясна представа как работи една бизнес оранизация.

9Academy с представяне на международната конференция "Инструменти за привлекателно образование"

 

Представянето им завърши с думите: „Мечтите стават реалност!“. Международната конференция “Инструменти за привлекателно образование” успя да събере на едно място автори на иновативни образователни практики и инструменти за преподаване на природни, инженерни и точни науки в училище, които да работят заедно в името на младите учещи.

Повече за конференцията и Център за творческо обучение тук: http://cct.bg


Новини