9 Academy казва “добре дошли” на 50 участници в Сезон 6 - 9Academy
Кандидатстване

9 Academy казва “добре дошли” на 50 участници в Сезон 6


9 Academy казва “добре дошли” на 50 участници в Сезон 6 1

След 3 поредни уикенда, преминали в интервюта, с много желание и дискусии, избрахме новите 50 участници в Сезон 6 на 9 Academy. Ще бъдем искрени – беше много вълнуващо, но и предизвикателно, защото кандидатурите и тази година надминаха очакванията на екипа по подбор.

Получихме над 100 кандидатури и се срещнахме се с над 70 кандидати, които изразиха своя ентусиазъм и мотивация да се включат в Академията. Повечето кандидати са запознати с 9 Academy от посещение на отворено събитие или предишен участник, чиято препоръка са получили.

Тази година дамите са повече – 29, на 21 кавалери. По традиция споделяме и повече за техните професии – да, разнообразието отново е налице, а именно на него лежи обучителният процес в Академията “peer to peer education”.

Сред участниците откриваме архитекти, маркетолози, фотографи, учители, програмисти и разбира се, хора, занимаващи се със собствени бизнес начинания и проекти. Няма да ви даваме повече информация, защото съвсем скоро ще ви ги представим под една или друга форма.

Новите 50 ще се срещнат на 17 ноември, когато ще се проведе откриващото събитие на сезона.

Благодарим на всички кандидатствали! Дори и да не сте били одобрени тази година, винаги може да се включите в отворените събития на 9 Academy, където пак ще имате възможност да се срещнете с общността на Академията.

Продължавайте да следите 9academy.com и останалите проекти на Фондация „ДЕВЕТ“. Подготвяме още нови отворени събития и възможности за срещи, запознанства и незабравими изживявания!

 


Новини