7 е щастливо число, но и щастлив сезон за 9Academy
Кандидатстване

7 е щастливо число, но и щастлив сезон за 9Academy


Обзор на 9А до сезон 7

Или какво се случи в настоящия сезон на Академията досега?

Уебинар. Zoom среща. Онлайн събитие. Десетки думи за прехвърлянето от физическата към дигиталната реалност. Тази смяна от старото към “новото нормално” малко или много изплаши всички ни, защото бяхме изправени пред неизвестното. Страхът обаче по никакъв начин не ни попречи – напротив, вдъхнови ни да намерим нови и дори по-ефективни начини за развитие.

Пламъкът на вълнението и желанието за възможности във всеки един от участниците и лекторите в седмия сезон на 9Academy доказа именно това – заедно можем да се справим с всяка ситуация.

Вижте повече: Панаир на идеите: “Има трудно, няма невъзможно”

Под влиянието на късметлийското число “седем”, от 9Academy успяхме успешно да прекрачим прага на дигиталния свят и да прехвърлим цялата си програма онлайн. Това не повлия на ефективността на обучителния процес и на участниците. Чрез правилно описаните стъпки за действие и нужната интерактивност, всеки един от тях успя да се потопи в атмосферата на Академията. Чрез специално разработена онлайн платформа те имат възможността да гледат вече проведените (или предварително записани) обучения в удобно за тях време, да работят по заданията си и да разглеждат допълнително предоставените им ресурси.

Продължителността на Академията също е по-различна – сезон 7 ще продължи три месеца и половина, а не шест. Това обаче определено оказва положителен ефект върху продуктивността и интензивността на онлайн сезона на 9Academy.

В платформата ни, създадена специално за улеснение на участниците и лекторите, се радваме на вълнуващи въпроси към обучителите и по всяко време на денонощието има поне един от всички нас на линия именно там, търсещ частичка знание и себеусъвършенстване.

Вижте повече: Алумни разказват за участието си в 9Academy: Сами Догмуш и вдъхновението да си себе си

Щастливи сме уверено да заявим, че въпреки едногодишната пауза между сезон 6 и 7 и независимо от неизвестността на изцяло новия формат – Академията продължава да дава най-важното от себе си на участниците: Възможността да се превърнат в общност, която си помага, развива се заедно. Доказахме, че когато на едно място има вдъхновение, мотивация и знание, то няма как да има невъзможни неща. Още по-голяма радост ни носи и отдадеността на нашите вдъхновяващи лектори. Именно те доказаха, че приемствеността между професионалистите у нас е ключова както за Академията, така и за облика на бизнеса у нас. Нямаме търпение да обърнем поглед назад, когато приключи и останалата част от сезона. И се надяваме да имаме възможност да се видим не през камерите, а лице в лице съвсем скоро.

За да можем всички да благодарим един на друг за феноменалните усилия 9Academy да бъде реалност.

Последвайте ни в нашата фейсбук страница за още новини около Академията и бизнеса у нас.


Блог