50 участници, 50 нови истории в сезон 7 на 9Academy - 9Academy
Кандидатстване

50 участници, 50 нови истории в сезон 7 на 9Academy


новите 50 участници в 9Academy

Или как премина процеса по подбор за различното измерение на 9Academy

По традиция след приключване на процеса по подбор, съобщаваме малко повече за кандидатите в Сезон 7, техните интереси и професии. 

Тази година получихме над 80 кандидатури и проведохме над 60 интервюта (на живо и онлайн), които минаха толкова бързо, че не усетихме как е дошло време за финален избор. Той, разбира се, беше вълнуващ и предизвикателен – не е лесно да избираш сред разнообразие от професии, бизнес идеи и профили.

Новите 50 участници ни впечатлиха със своята мотивация, желание за споделяне на придобития си опит, хъс и енергия, които искат да вложат в развитието си. Всички те са любопитни, готови да помагат, излязат от зоната си на комфорт и решени да създадат качествени професионални контакти. 

9academy-nova-obuchitelna-platforma

Сред професиите, които практикуват участниците са програмисти, project manager-и, юристи, медици, организатори на събития, маркетолози, преводачи, хора от творческите индустрии, HR-и и други. Благодарение на това палитрата се обогатява още повече, за което сме сигурни, че сезонът ще бъде полезен и обогатяващ. Разнообразието от възрасти също е голям плюс за групата – от ученици до хора с по-голям житейски и професионален опит. 

Участниците ще се запознаят на 1 ноември, на тази неслучайно подбрана дата 🙂 

Благодарим на всички, които кандидатстваха за обновената програма на 9Academy! Дори и да не сме ви включили в това издание, може да кандидатствате отново за следващото. 

Продължавайте да следите 9academy.com и останалите проекти на Фондация „ДЕВЕТ“.


Новини